App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Her på Trendsales er det tydeligt, at nogle af de helt store trækplastre er de to sjældne sneakers: ”Yeezy Boost 350” og ”Adidas NMD XR1”. Det er der mange gode grunde til.

En af dem er den ubestridte opmærksomhed og misundelse, der med garanti følger med, hvor end du vælger at troppe op iført et par af disse vidundere.

En anden årsag er, at det næsten er umuligt at opstøve et par uden at skulle vinde en raffle – og derfor opsøger mange chancen for et hurtigt secondhand kup.

24. september fik interessen endnu et boost, da Kanye West lancerede sidste nye skud på stammen i sin Yeezy Boost-serie med Yeezy Boost 350 v2.

Men for de fleste af sælgerne er det også en oplagt chance at hente nogle hurtige penge – og man skal derfor være yderst heldig, hvis man finder et par, der sælges billigere end købsprisen (Tip: Led efter de sko, som er en lille smule brugte – her er der god chance for at spare lidt penge – og læs vores guide til secondhand shopping af sneakers).

Derfor har vi forsøgt at lave en lille liste over mere tilgængelige sneakers til lidt lavere priser, som stadig kan skaffe dig både opmærksomhed, misundelse og ikke mindst et par lynhurtige fødder ?

Tjek galleriet nedenfor og se om du ikke kunne være fristet af et par sneaks, som ikke koster spidsen af en jetjager og som kan købes uden at deltage i nogen som helst raffles.

Og husk at shop sikkert gennem Trendsales’ eget handelssystem ”TSpay”, når du har fundet dine nye sneakers – så er du garanteren varen som beskrevet, eller pengene tilbage.

Nike Air Presto

Nike Air Presto

 

Puma Suede

Puma Suede

 

Nike Mayfly

Nike Mayfly

 

Adidas Tubular

Adidas Tubular

 

asics gel lyte

Asics Gel Lyte

 

garment project

Garment Project

 

Nike Flyknit

Nike Flyknit

 

adidas stan smith

Adidas Stan Smith

 

common projects

Common Projects

 

sneakers secondhand preloved

 

@trendsales på Instagram