App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

TS-brugeren Rikke Ulsøe (med brugernavnet Riike) guider dig her til 6 forskellige designerhåndtasker, der er sikre og tidsløse køb, som du kan have for evigt – eller sælge videre til en god pris. ?

Lækre tasker fra eksklusive modehuse er en god måde at tilføre hverdagen lidt luksus. De kan peppe ethvert outfit op og forvandle slidte jeans og en oversized strik til et fashionabelt look.

Desværre er prisen også høj, hvilket gør, at det for mange forbliver en taskedrøm. Her på Trendsales kan du dog gøre den drøm til virkelighed, da priserne på secondhand tasker er langt mere overkommelige.

Fordelen ved at købe designerhåndtasker er, at det samtidig er en vare, du nemt kan sælge igen. Faktisk kan man nogle gange tjene penge på disse varer, da modehusene ofte foretager prisstigninger, som øger taskens værdi.

Den sofistikerede

mulberry bayswater

Mulberry Bayswater

Bayswater tasken er muligvis Mulberrys mest kendte model – og det forstår man godt! Med dens rene linjer og klassiske ydre oser den af britisk elegance. Siden lanceringen i 2003 er den udkommet i et utal af forskellige farver og materialer, som gør det muligt for dig at finde den variant, der passer bedst til din stil. Her på Trendsales er der altid et stort udvalg af Bayswater tasker. Se det mangfoldige udvalg her.

GÅ PÅ JAGT EFTER MULBERRY PÅ TRENDSALES

Nyklassikeren

proenza schouler

Proenza Schouler PS1 (medium)

PS1 fra amerikanske Proenza Schouler er rå og elegant på en og samme tid. Dén kombination har gjort tasken til en øjeblikkelig favorit hos fashionistas verden over. Der er tale om en klassisk ’satchel bag’, der repræsenterer brandets forkærlighed for anvendelig luksus på bedste vis. Modehuset er det yngste af slagsen på denne liste, men meget tyder på, at det er kommet for at blive. Se Proenza Schouler udvalget her. 

GÅ PÅ JAGT EFTER PROENZA SCHOULER PÅ TRENDSALES

It-tasken

gucci Dionysus

Gucci Dionysus GG Supreme Chain Wallet

Hver sæson har sin it-taske, og denne sæson har det i høj grad været Dionysus taskerne fra Gucci. Guccis chefdesigner Alessandro Michele har forenet gammelt med nyt ved at sammensætte det ikoniske GG Supreme kanvas med nye detaljer som en justerbar kædehank og en ”tiger-head spur”-lukning. Tjek udvalget af Gucci tasker ud her – måske er du heldig at finde en Dionysus. 

GÅ PÅ JAGT EFTER GUCCI PÅ TRENDSALES

Den rockede

balenciaga city

Balenciaga City

Balenciaga City er fra Motorcycle-linjen, som blev skabt af den tidligere chefdesigner Nicolas Ghesquière i starten af 00’erne. Tasken er ren rock ’n’ roll glamour og giver associationer til cool it girls som Kate Moss, der var en af de første til at blive spottet med tasken. Med rå detaljer som grove syninger, nitter, spænder og kvaster tilfører den noget kant til dit outfit. Udforsk lækre Balenciaga items her.

GÅ PÅ JAGT EFTER BALENCIAGA PÅ TRENDSALES

The Comeback Kid

luis vuitton speedy

Louis Vuitton Speedy 30

Dagene, hvor monogramkanvas var ’fashion faux pas’, er heldigvis ovre! Det ikoniske LV-design har stået tidens tand og bevist, at monogrammet, som blev skabt i 1896, stadig emmer af luksus. Speedy tasken er en klassisk model, der kan bæres i hånden eller ligge på underarmen. Med dens runde og bløde linjer indkapsler den følelsen af fransk femininitet. Find Speedy eller en anden LV-klassiker her.

GÅ PÅ JAGT EFTER LOUIS VUITTON PÅ TRENDSALES

Den ultimative

chanel boy

Chanel Classic Flap Bag

Indrømmet, Hermes’ Birkin taske kunne også sagtens få titlen som ’Den ultimative’, men for mange kvinder er tasken over dem alle en quiltet Chanel taske med kædehank. Her er det en Classic Flap i sort, der er karakteristisk ved at have en CC-lukning og læder i kæden. Med denne udødelige klassiker køber man ikke bare en taske men en del af modehistorien. Med andre ord: et sikkert køb! Find modeller som Reissue 2.55, Classic Flap Bag og Boy her.

GÅ PÅ JAGT EFTER CHANEL PÅ TRENDSALES

Denne liste indeholder forskellige bud på såkaldt ’sikre valg’, og derfor er de udvalgte tasker holdt i afdæmpede farver som sort, brun og beige. Hvis det look bliver lidt for klassisk for dig, kan du altid style med tøj eller andre accessories, som har vilde mønstre eller stærke farver. Det er det gode ved netop disse håndtasker – de passer til mere eller mindre alt!

 

Om forfatteren bag guiden

thumbnail_profilbillede

Rikke har været bruger på Trendsales siden 2005.  Til daglig beskæftiger hun sig med mode, hvor hun bl.a. skriver på www.katoni.dk,

Brugernavn på TS: Riike.

Bedste TS-køb: Gennem årene har jeg købt rigtig mange fine ting på Trendsales, men det bedste køb må være min Ganni kimono i Almond Blossom print. Den blev hurtigt udsolgt og var nærmest umulig at opstøve. Heldigvis fandt jeg den senere hen på Trendsales og slog til med det samme.

 

Har du andre gode tips eller har du spørgsmål til os her hos Trendsales eller til Rikke? Så skriv endelig en kommentar herunder, eller send os en mail. ?

Skærmbillede 2016-08-02 kl. 13.56.06

@trendsales på Instagram