App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
trendsales-app-1200-x-628

Teamet bag Trendsales står lige nu midt i en orkan af ærgerlige facts og kedelige begivenheder. Det har vi sådan set gjort siden foråret, men i dag har vi alle fået et lidt større indblik i forretningen bag Trendsales.

Det har fået visse medier til at påstå og spekulere i, at Trendsales muligvis lukker 1. januar 2017 – det er bestemt IKKE sandt og kan faktisk ikke være fjernere fra virkeligheden.

Tværtimod har vi sammen med vores ejere arbejdet på at få lagt en helt ny strategi for fremtiden – og den rækker heldigvis meget længere end 2017.

Det har ikke været en nem tid, men som vi også tidligere har påpeget, så har intet af den bagvedliggende uro haft indflydelse på jer brugere eller jeres mulighed for at få glæde af Trendsales. Og det kommer det heller ikke til at gøre i fremtiden.

Alt det kedelige er allerede lagt bag os. Sammen med vores nye direktør har vi allerede nu påbegyndt flere spændende projekter, som tilsammen kommer til at forbedre din, min og vores alles oplevelse af Trendsales.

Vi kan ikke vente med at løfte sløret for det nye Trendsales – spækket med lækre features og handelstryghed for alle parter.

Hvis I har spørgsmål til situationen, så er I altid velkomne til at skrive til os på feedback@trendsales.dk. Så sidder vi selvfølgelig klar.

Kærligst – hele Team Trendsales

@trendsales på Instagram