App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Se om du kender de perfekte fødder til et par af vores 12 støvler. ???Så bliver det måske ham eller hende, du kender, som får ekstra lækker varme til de kolde fusser dette efterår!

OBS! VINDERNE I DENNE KONKURRENCE ER FUNDET ?

Hvorfor søger de 12 par ‘preloved’ støvler nye ejere?

Trendsales skal være et nemt, sjovt OG ikke mindst trygt sted at handle.  Med vores eget betalingssystem, TSpay – medfølger automatisk det vi kalder TSpay Handelstryghed, som beskytter dig, eksempelvis hvis varen du modtager ikke er som beskrevet, hvis varen viser sig at være en kopivare eller hvis varen aldrig dukker op. 

Som regel finder de fleste selv en løsning via vores Løsningscenter, hvis noget er gået skævt i en handel. Men i de tilfælde, hvor det ikke lykkes, sidder vores support altid klar og overtager ind i mellem varen og tilbagebetalingen som en del af TSpay Handelstryghed.

Derfor får vi med tiden nogle lækre ting tilbage på kontoret, der fortjener et nyt liv! Denne gang har vi nøje udvalgt 12 par lækre støvler i lidt forskellige størrelser og stilarter – så der er lidt for enhver smag. Støvlerne er brugt, eller ‘preloved’ som vi hellere kalder det, og kan have mindre slitage. Men de har stadig masser af god brug i sig og venter spændt på en ny ejer! ☺️♻️

Mød de 12 par her

Deltag på en af disse måder

OBS: konkurrencen er slut og de 12 vindere er kontaktet direkte. Men hold øje her på bloggen, vi smider løbende andre konkurrencer herind ?

Har du spottet et par støvler, du kender det perfekte match til? ? Fortæl os hvilket par, det drejer sig om, på en af disse måder:

  • Her på bloggen i en kommentar nederst i dette blogindlæg. Vi har givet de 12 par støvler hvert deres nummer ovenfor, så du nemt kan skrive hvilket par, du kender et match til.
  • På vores facebook-side finder du også alle videoer: skriv en kommentar under videoen med det par støvler, du kender et match til.
  • Eller send os en mail til konkurrence@trendsales.dk med emnelinjen: “Jeg kender det perfekte match” + hvilket par det drejer sig om.

Vi glæder os til at finde 12 nye ejere, d. 31/10! Glædeligt efterår og god shopping fra hele team Trendsales! ?

 

KONKURRENCEBETINGELSER — DET KEDELIGE, SOM SKAL STÅ HER 

De 12 vindere udtrækkes ved tilfældig lodtrækning d. 31/10 2016 og kontaktes umiddelbart efter enten per mail eller via kommentaren på facebook (afhænger af måden, du har deltaget på). Her får vinderne en tidsfrist til at vende tilbage til os pr mail med adressen, tøjet skal sendes til. Hører vi ikke fra vinderen, tillader vi os at trække en ny vinder, så støvlerne kan få et nyt liv hos en anden heldig ny ejer.

Vi forbeholder os retten til at offentliggøre alle 12 vindernavne på Trendsales’ facebookside. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencerne. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være mindst 15 år for at deltage. Du skal være bosat i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Trendsales må registrere dine personoplysninger til brug i forbindelse med administration af konkurrencen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS, Langebrogade 6E, 1411 Kbh. K. Deling af konkurrenceopslagene samt tagging af andre facebookbrugere øger ikke vinderchancerne. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os, eksempelvis ved at sende os en mail via vores supportsystem. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til Trendsales ApS, og ikke til facebook.

@trendsales på Instagram