App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi har spurgt vores skønne TrendSisters (and brothers), hvilken flyverdragt, der tager prisen som den bedste til aktive unger.

For de skal kunne holde til lidt af hvert – lige fra vilde rutcheture til hop i vandpytter. Og de må gerne holde i mere end én dag ☺️ Her får du svaret på, hvilke mærker, der tog prisen som de bedste. Først lidt brugbare tips fra vores hjælpsomme brugere:

BRUGERTIPS ?

  • Det er en god idé at skelne imellem hvad man synes er vigtigst: er det at barnet er varmt og tørt?  At det er smart (lækkert design)? Skal det være billigt? Skal de tekniske detaljer være helt i top?
  • Hvad angår de tekniske detaljer, skal der være en høj slidstyrke, åndbarhed og et højt vandsøjletryk, så den er ordentligt vandtæt.
  • Hvis man påtænkter at sælge den videre, så gå ikke efter de billige mærker, da gensalgsværdien ofte er lavere.
  • Er dragten til helt små udebørn, så gå efter modeller med to lynlåse – det gør det rigtig nemt at komme i og af dragten igen.

sejren går til…

Hvilket mærke løb med sejren? Det blev en delt førsteplads mellem… Molo og Reima ? ??

Se hele top 10-listen herunder (klik på billedet og se udvalget på Trendsales)?

Se hele udvalget af flyverdragter på Trendsales >>

HVORFOR ER MOLO OG REIMA SÅ GODE?

Her er et par argumenter fra andre brugere:

“Nu har vi kun ejet én og har kun været i brug ca. 1 måned, men fandt selv en sprit ny Molo inde på Trendsales og wow den er lækker! Den er varm, den er vandtæt og der er taget forholdsregler for det blæsende vejr i Danmark. Da jeg selvfølgelig ikke kan snakke med om andre mærker, vil jeg blot gøre opmærksom på den gode erfaring vi har med denne. Den bliver brugt flittigt hver dag og der er ingen tegn på slid endnu. ??”

“Personligt er jeg vild med Molo, fordi de faktisk har tænkt på både de tekniske detaljer (vandsøjletryk på 10.000 og åndbarhed på så vidt jeg husker 8000).. OG lækkert design! Desuden er det let! Reimatec er også mega gode til det tekniske! (Og foret på babydragternes numser), synes dog designet er liiidt kedeligt, eller skal vi kalde det meeeget klassisk! De to mærker er klart mine favoritter.”

“Her har vi været specielt glade for Molo. Pasformen var god til vores dreng og vandsøjletrykket er højt. Vi har også god erfaring med at købe dem brugt. Her holder de stadig vand ?”

Molos kan holde til det våde danske vintervejr og holder også kulden ude samtidig med at det bare er lidt smartere end de andre ?”

“Begge børn har altid haft og får også i år Reima Tec. Jeg er selv fra Finland hvor Reima også kommer fra og jeg har også brugt det mærke som barn. Og når flyverdragten klarer vinter med -30 så klarer den også Danmarks vinter ?”

“Molo – helt klart ???? Praktisk, funktionel og bare meget flottere design end de andre – OG så er det til at få øje på sit eget barn på legepladsen, når man henter i BH eller SFO ?”

@trendsales på Instagram