App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Nemme ideer til pakke- eller adventskalenderen til de små, for dig der vil give gaver fyldt med kærlighed og omtanke ?♻️ Vil du gerne undgå endnu en jul, hvor du ender ud i impulskøb af en masse nyt skrammel til eksempelvis pakkekalenderen? Se her, hvor nemt og billigt det alternativt kan gøres; du får mere for pengene og giver pakkekalenderen et bæredygtigt tvist. Og der er SÅ mange fine ting, der fortjener endnu et liv hos en ny glad ejer:

Disney

Vi har alle vores Disney darlings og heldigvis er der en figur der passer til alle aldre og interesser. Gå på jagt efter favoritterne i Disneys univers af legetøj, bøger, udklædning, tøj, figurer og mange andre ting:

Bøger

Tilføj nye sjove bøger til børnebiblioteket, som ungerne elsker at læse igen og igen.
Find dine favoritter blandt det store udvalg til spotpriser:

Barbie

Som vi udemærket kender til det selv, har Barbie også altid brug for en ny smuk kjole, smarte accessories eller nye møbler! Og heldigvis er det ikke et problem, for Barbie elsker også second hand! Se det store (billige) udvalg af udstyr og skrud… og haute couture modeller der er håndsyet helt unikt:

Sylvania Families

Er din datter også vild med de små nuttede dyr fra Sylvanian Families? Køb en større samling billigt og bryd den ned i mange små gaver:

Build a bear

Så er der rig mulighed for at pimpe bamsegarderoben op, til et budget vi alle kan være med til. Gør en god handel blandt alle de skønne outfits, og få måske en bamse med i prisen ?

Super helte og seje figurer

Fyld julesokken med små monstre og seje figurer! Et sikkert hit blandt seje drenge med god fantasi:

Duplo

Ethvert nysgerrigt barn elsker at bygge skøre tårne med Duplos farverige klodser og sjove figurer. Køb en større portion samlet og del den op til flere dage:

Fisher Price

Mulighederne med Fisher Prices legetøjsunivers er uanede og perfekte til at stimulere dit barns udvikling. Gør et kup blandt det farvestrålende udbud af annoncer, og du scorer med garanti et stort smækkys fra din lille skat. ?

Udklædning

Børn elsker at klæde sig ud og leve sig ind i rollen som Spiderman eller prinsesse og underholde resten af familien.
Tilføj mere fantasi til udklædningskassen og se hvad der sker:

Tidlige julehilsner fra hele team Trendsales (som glæder sig til jul)! ???♻️

Ps. har du gode tips til pakke- eller adventskalendre? Skriv endelig en kommentar nedenfor!

@trendsales på Instagram