App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
hgfsjgajagja

I samarbejde med nogle af vores Trendsales SHOPS, udlodder vi hver søndag i advent en lækker gave. Denne gang er det vores dejlige venner fra Como Shoes, der har sat et par skønne uldfutter fra Glerups på højkant!

Og hvem ville ikke gerne tøffe rundt og hygge med ekstra lækker varme til fusserne ? Du bestemmer helt selv, hvilken variant, størrelse og farve, du gerne vil have dem i ???? Uldfutterne har en værdi mellem 500 – 600 kr. alt afhængig af den variant, du vælger, hvis du bliver den heldige vinder. 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at fortælle os i en kommentar herunder, hvilket af disse 10 par sko, du ville ønske dig til jul!

Vi finder den heldige vinder af uldfutterne d. 2. januar 2017. Sidste chance for at deltage er 31/12-2016. Konkurrencebetingelser kan ses lige her.

Held og lykke og glædelig december ?

Hilsen team Trendsales og Como Shoes!

como shoes trendsales

@trendsales på Instagram