App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

En af denne sæsons helt store tendenser, må siges at være inspirationen fra 1970’erne. Vi har derfor samlet tre forskellige outfits med nogle af de bedste trends, som du kan lade dig inspirere af til nytårsoutfittet.


ROCK CHICK

Collage rock chich

Det er nytårsaften, og du kan ikke være overdressed! Vælg derfor en kort kjole med et par stilletter, som giver et sofistikeret udtryk. Miks gerne forskellige materialer – du kan for eksempel med fordel anvende velour sammen med oxiderede smykker og laksko, der komplimenterer hinanden rigtig fint. Fuldend looket med en dyb rød læbestift og markerede øjne. 

Find varerne på billedet her:
Kjole fra Gestuz: 899,-
Halskæde fra Mailund: 99,-
Stilletter fra Jade: 349,-
Øreringe fra Mailund: 99,-

Find looket på Trendsales


KLASSISK (MED ET TWIST)

 

Vidde bukser

Er du en af dem, som helst fester i bukser? Så er her et bud på, hvordan du styler nytårsoufittet. Hop med på trenden med de vidde bukser og sæt dem sammen med en mønstret bluse eller skjorte, som giver noget liv til looket. Top outfittet af med store(!) guldsmykker, som skriger af 70’er vibes. De kan ikke blive for store, så det er bare med at kaste sig ud i det. 

Find varerne på billedet her:
Bukser fra Pieces: 329,95,-
Bluse fra Gestuz: 899,-
Øreringe fra Mailund: 24,95,-
Støvler fra Vagabond: 974,95-
Ring fra Mailund: 75,-

Find looket på Trendsales


FEMININ METALLIC

collage_23

Går du derimod efter et mere feminin udtryk er her et forslag. Kombinér en blondebluse med en nederdel – meget gerne i plissé – i metallic look, for at give outfittet et festligt præg. Tilføj nogle chunky sandaler eller pumps for at give dine ben ekstra længde. Igen handler det om store smykker og guld accessories – the bigger, the better. 

Find varerne på billedet her:
Nederdel fra Selected Femme: 119,99,-
Blondebluse fra Culture: 599,95,-
Høje sandaler fra Ganni: 1.999,-
Øreringe fra Ib Laursen: 99,-

Find looket på Trendsales

@trendsales på Instagram