App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
julegrafik_1

Af hjertet tak for i år! Vores motto er og har altid været; uden brugerne, intet Trendsales.

År 2016 har i særdeleshed været et unikt år for alle i og omkring Trendsales – vi har skiftet lidt ud i garderoben og fået ny direktør, og med Ole ved roret har vi påbegyndt en fantastisk rejse. En rejse, som vi glæder os til at tage dig med på! Destinationen er en splinterny handelsplads, skræddersyet til dig, mig og alle, der elsker følelsen af den gode handel!

Vi er heldigvis allerede godt på vej, og vi kan ikke vente med at også at få dig med. Det er og har nemlig altid været vores vigtigste opgave at skabe en platform i fællesskab med dig og vores tusindvis af andre shoppeglade brugere. Af samme grund indsamler vi lige nu flere deltagere til vores brugerpanel, så vi får indsamlet jeres feedback løbende.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores brugerpanel, så hold dig endelig ikke tilbage med at tilmelde dig mailen ”Test nye features med Trendsales” – alternativt, så send os altid gerne din feedback til mailen feedback@trendsales.dk. Al feedback er guld værd og vi takker på forhånd.

Nu sænker julefreden sig snart. Vi krydser fingre for, at der gemmer sig en masse dejlige bløde pakker under dit træ. Hvis ikke den lige passer eller falder i din smag, kan du jo altid sende den videre i tøjsystemet, så en anden kan få glæde af den!

God jul og mange kærlige julehilsner fra hele Trendsales-kontoret!

julegrafik_2

@trendsales på Instagram