App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hos Trendsales glæder vi os altid til nytårstid, hvor vi ser tilbage på året der gik: hvad hittede og hvad var årets nye højdespringer? Vi har gravet ned i Trendsales-tallene og kastet et blik på, hvad der har formet 2016.

KENZO X H&M

Tidligere H&M-samarbejder har været helt ekstremt populære på Trendsales, og i november gik det løs igen, da Kenzo X H&M-hypen rasede på Trendsales!

kenzo

NY BLOG

I år er vi gået i luften med vores nye blogområde (som du ser på netop nu ?) – her glæder vi os til at dele endnu mere inspirerende indhold i samarbejde med jer dejlige brugere. Det hidtil mest læste indlæg her på bloggen er fra Trendsales-brugeren ‘Riike’, der tipper om 6 designertasker, du roligt kan investere i (og vi drømmer allerede om flere af taskerne fra hendes liste ?)

blog

JERES TOP 10

Sådan ser jeres top 10 ud anno 2016:

top-10-brands-v2-loop
ÅRETS NYE HYPEDE BRANDS

Kigger vi på, hvilke brands, der har taget et stort spring op ad popularitetsstigen finder vi MonclerYeezy og Supreme – de to sidstnævnte har særligt været et kæmpe hit i 2016 blandt de mandlige brugere:

hypede-brands

ÅRETS HØJDESPRINGER

Årets højdespringer er….Gucci! Et brand, der har genvundet mange danske kvinders hjerte, når vi kigger på popularitet ift. søgninger. Måske særligt pga. de meget populære Dionysus-tasker. De er fortsat i høj kurs på Trendsales, ligesom mange andre af Guccis tasker har fået en revival! 

gucci

NY DIREKTØR – NYE TIDER

Som du måske har hørt, har vi skiftet lidt ud i garderoben og fået ny direktør, og med Ole ved roret har vi påbegyndt en fantastisk rejse. En rejse, som vi glæder os til at tage dig med på! Destinationen er en splinterny handelsplads, skræddersyet til dig, mig og alle, der elsker følelsen af den gode handel!

julegrafik_2julegrafik_1

TAK!

…fordi du har været med til at forme 2016 og gøre det til endnu et skønt Trendsales-år med masser af gode secondhand shoppingoplevelser! ? Godt nytår (og stadigvæk lidt glædelig jul ? ) fra alle os hos Trendsales!

@trendsales på Instagram