App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Find nemt og sikkert ud af om dine Adidas NMD er legit eller en fake kopivare. Læs guiden, INDEN du køber.

Adidas Originals NMD Runner (både R1, XR1, R2, Primeknit og City Sock udgaverne) trækker på designs tilbage fra midten af 1980’erne med spor fra Micro Pacer (1984), Rising Star (1985) og Boston Super (1986). Resultatet er en funktionel sneaker uden grænser for, hvordan den kan og skal bruges.

De klassiske tre striber er selvfølgelig en del af skoen, mens sålen langt fra er klassisk. Boost teknologien pryder bunden af den simple silhouette og får NMD til at fremstå komplet, moderne og innovativ. (Edit – på de nyere modeller eksperimenterer Adidas også med mere rene designs uden de tre striber på siden.)

Desværre har populariteten og efterspørgslen på NMD også gjort sneakeren interessant for de ulovlige kopivareproducenter, som allerede fabrikerer replica-modeller af de nye NMDs, inden de officielt releases.

På Trendsales (Hent app’en her) kan man købe flere forskellige NMDs secondhand, eller sælge sine egne videre, hvis man vil cashe lidt ind. Vi betragter det som en naturlig del af vores ansvar at holde alle fake replicas ude af vores site. Rådet er simpelt: Brug pengene på noget andet, hvis I ikke har råd til den ægte vare, eller find en seconhand udgave til en billigere mønt. Du kan også tage et kig på et par billigere alternativer til NMD’en lige her.

Vi har samlet disse 5 gratis tips til at spotte et par ægte NMD, som vi alle kan li’ dem (Vi har forresten fået lidt hjælp fra Klekt.in og vores egne brugere har bidraget med billederne) – har du flere tips, så del dem gerne med os herunder eller på feedback@trendsales.dk

Happy huntin’ ! (og husk at TSpay garanterer dig legit varer eller pengene tilbage, så du altid kan shoppe trygt på Trendsales)

5 tricks

  • Æsken, boxen og alt det udenpå

Tjek om sælgeren har den originale æske eller eventuelt har billeder af den. Skonavnet, modelnavnet og størrelsesinformation skal selvfølgelig passe sammen, og derudover så er der altid et billede af modellen afbilledet på æsken – se især om silhuetten på tegningen passer og om det er lavet ordentligt. Kopisterne har svært ved at kopiere en pæn aftegning (ligesom de også har svært ved at kopiere selve skoen og silhuetten ordentligt). Her er det et par Adidas NMD City Sock 1 PK og et par Adidas NMD R1 PK.box æske nmd tag
Billede fra ”martinholmboehansen

  • Boost sålen

Ja, Boost teknologien kræver ikke den store introduktion, hvis du er sneaker-entusiast. Og hvis du alligevel skulle være i tvivl, så tag et kig på Kanye West’s Yeezy Boost 350 som anvender samme teknologi. På Yeezy Boost 350 v1 og Yeezy Boost 350 v2 er boost sålen dog gemt lidt af vejen, men kan ses under skosålen i midten (LÆS HER, hvordan du spotter fake Yeezy Boost 350). Det vigtige i forhold til NMD’en er at tjekke detaljerne i sålen og notere, hvorvidt de små ”ujævnheder” i gummiet er tilstede eller ej, og hvor ”pæn” finishen er.Boost sål nmd
Billede fra ”mimse-smuk

  • Mere sål, mere Boost

Også på siden af Boost sålen er der klare indikationer på om det er en ægte NMD, du sidder med, eller en billig kopi. Der skal nemlig gerne være nogle små prikker (vær opmærksom på, at lav billedkvalitet og derudover eventuelt slid kan gøre, at prikkerne er svære at se, eller ikke er til stede længere). På denne Adidas NMD XR1 PK Vintage White er billederne skarpe og de små knopper/prikker er ret nemme at spotte.boost nmd prikker hæl sål
Billede fra ”marcusstilborg

  • Den perfekte ”ankelkrave”

På flere af NMD-modellerne har Adidas lavet en slags ankelstrømpe for at give dine fødder det perfekte fit. Skoen er i bedste Nike Flyknit stil lavet til at smyge sig om din fod. Dette kræver dog en hel præcis syning og derfor finder du to afrundinger i syningen på hver side af den indbyggede pløs. En afrunding, som kopierne ofte har svært ved at efterligne. Nedenfor ses en Adidas NMD R1 PK ”Tricolor Pack”, der viser hvordan afrundingen skal være.adidas nmd r1 pk tricolor(OBS! På City Sock modellerne er afrundingerne lidt blødere i buen og på de nye NMD XR1 er sokken fjernet, men til gengæld er frontpløsen blevet højere)

  • Størrelsestagget

En klassiker indenfor sneaker legitchecks. Undersøg, at størrelsesangivelserne stemmer overens, og at ”MALE/MÂLE” informationen er til stede – den mangler på mange fake sneakers. De 13 cifre i bunden er et unikt sikkerhedsnummer – det skal være forskelligt i højre og venstre sko – sædvanligvis med en variation i de sidste 3 cifre.nmd fake tag

 

Nu er teorien på plads – hvad venter du på?

køb yeezy boost 350 billigt secondhand

Hent app’en her, eller hop direkte ind i bazar’en her og led efter dine drømmesneaks.

Tænk, hvis du fandt dem?

@trendsales på Instagram