App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvad enten du er til Turtledove, Pirate Black eller Moonrock udgaven af Kanye West’s colab med Adidas, kan du ved hjælp af disse 5 steps sikre dig, at du ender med en legit udgave af den hypede sneaker.

Yeezy er et modefænomen, som er skabt af rapstjernen Kanye West. Der er lavet flere forskellige items, hvoraf sneakerserien ”Yeezy Boost” er en af de absolut mest hypede. Yeezy Boost 350, Yeezy Boost 350 v2, Yeezy Boost 750 og Yeezy Boost 950 er alle ‘limited’ – altså produceret i begrænsede oplag.

Derfor er Trendsales et oplagt sted at købe et par, hvis man ikke er en af de få heldige, der har købt dem i butikkerne ved release.

På Trendsales (Hent app’en her) kan man købe flere forskellige Yeezy Boosts secondhand, eller sælge sine egne videre, hvis man vil cashe ind. Vi betragter det som en naturlig del af vores ansvar at holde alle fake replicas ude af vores site. Rådet er simpelt: Brug pengene på noget andet, hvis I ikke har råd til den ægte vare, eller find en seconhand udgave til en billigere mønt. Du kan også tage et kig på et par billigere alternativer til Yeezy’en lige her.

Vi har samlet disse 5 gratis tips til at spotte et par ægte Yeezy Boost 350 (Vi har forresten fået lidt hjælp fra Complex.com og vores egne brugere har bidraget med billederne) – har du flere tips, så del dem gerne med os herunder eller på feedback@trendsales.dk

Happy huntin’ ! (og husk at TSpay garanterer dig legit varer eller pengene tilbage, så du altid kan shoppe trygt på Trendsales)

5 tips

 • Mønsteret på overdelen

  Billede af ægte Yeezy Boost 350 Turtledove (Infant) fra ”Haaris

  Et af de tydeligste beviser på, om dine Yeezys er ægte eller en billig kopivare. På legit Yeezys følger mønsteret hele silhuetten, hvilket giver et sidelæns bølgeagtigt design, mens det på fake udgaver ofte går fra toppen og ned.

  yeezy boost 350 turtledove fake

  FAKE ?

   

  yeezy boost 350 turtledove infant

  ÆGTE?

   

 • Syningen

  Billede fra ”hotthing

  Syningen i midten af skoen går igennem hele skoen – også på indersiden af den – hele vejen ud til snuden. Mærk efter med din finger og tjek, at den slutter ude i spidsen.
  yeezy boost 350 pirate black syning

 • Yeezy Boost sålen

  Billede fra ”hotthing

  Som det er tilfældet med legit Adidas NMD Runners, så anvender Yeezy Boost 350 også Adidas’ Boost teknologi. Det betyder, at der på sålen skal være små blomsterlignende prikker i gummiet. På ulovlige kopier er disse små knopper ikke tilstede. Der burde være 7 sæt “prikker”, og desuden så bør teksturen i boost-mønsteret være asymmetrisk og forskelligt fra den modsatte sko. Er Boost-sålen identisk i tekstur og mønster på både højre og venstre sko, så er det sandsynligvis en fake, du sidder med.

  yeezy boost 350 pirate black sole fake
 • Indvendige såler

  De indvendige såler i Adidas Yeezy Boost 350 indeholder begge ”Adidas / YEEZY” logo – dette skal være spejlvendt på sålerne – og også Adidas Originals-logoet under sålerne skal være påført spejlvendt på de ægte udgaver.

  yeezy boost 350 turtledove sål yeezy boost 350 indvendig sål

 • Størrelsestagget

  En klassiker indenfor sneaker legitchecks. Undersøg, at størrelsesangivelserne stemmer overens – også på boksen, og at ”MALE/MÂLE” informationen er til stede – den mangler på mange fake sneakers. De 13 cifre i bunden er et unikt sikkerhedsnummer – det skal være forskelligt i højre og venstre sko – sædvanligvis med en variation i de sidste 3 cifre.

  yeezy boost 350 box størrelsestag yeezy boost 350 pirate black size tag

Nu er teorien på plads – hvad venter du på?

køb yeezy boost 350 billigt secondhand

 

Hent app’en her, eller hop direkte ind i bazar’en her og led efter dine drømmesneaks.

Tænk, hvis du fandt dem?

@trendsales på Instagram