App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Ungerne har det med at vokse ret hurtigt. Så vi har lokaliseret de bedste tips der findes, til bedst muligt at vedligeholde børnenes tøj, så det nemt kan videresælges, når de små er vokset ud af tøjet ?

 1. Vask ikke for ofte

  Når du vasker tøjet for ofte slider det selvfølgelig rigtig meget på tøjet. Vask derfor kun tøjet, når det er beskidt. På den måde undgår du at slide tøjet mere end nødvendigt.

 2. Vask ved lavere temperaturer

  Jo højere varme ved vask jo større er sandsynligheden for at tøjet bliver falmende i farven, mister pasform etc. Vær derfor opmærksom på kun at vaske ved 40 (eller 30) grader, hvis tøjet ikke er meget beskidt. Hvis der er meget store pletter på tøjet kan man med fordel anvende pletfjerner i stedet for at skrue op for varmen.

 3. VEND VRANGEN UDAD

  Altså ikke når ungerne har tøjet på, men når du vasker det ? Vasker du tøjet på vrangen slider det meget mindre på farverne og print på tøjet end med vrangen udad.

 4. FYLD IKKE FOR MEGET OP

  Fylder du for meget tøj i vaskemaskinen på én gang, er der stor sandsynlighed for, at tøjet ikke bliver helt rent, men bare bliver slidt. Del derfor tøjet nøje op og sortér i, hvad der skal prioriteres. Dermed sikrer du, at tøjet holdes rent og pænt.

 5. INGEN TØRRETUMBLING

  Den nemme løsning er at smide tøjet i tumbleren. Men det slider rigtig meget på tøjet, så gør det kun, hvis ikke du har mulighed for at hænge tøjet til tørre. Det er også meget bedre for miljøet at lufttørre ?

 6. VÆR PÅ PLETTEN

  Det er banalt, men det virker. Jo længere en plet sidder, jo sværere er den også at få af igen. Så rens pletten, så snart det er muligt.

 7. SKÅN MØRKT TØJ FOR SOLLYS

  Solen kan nemt skade og blege tøjets farver, hvis det hænger udenfor i dagslys. Derfor er det en god idé – hvis muligt – tørre dit mørke tøj indenfor.

DIT TIP?

Har du et tip, du gerne vil give videre, som vi ikke har fået med? Del det endelig med os i en kommentar herunder!

 

Har du noget, som ungerne er vokset ud af, om der kan sælges videre? ♻️ Så kan du nemt gøre det lige her.

Sælg på Trendsales

@trendsales på Instagram