App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

REBUS

Kan du løse rebussen?

Vores påskehare har gemt en lækker præmie i bazaren: en LOUIS VUITTON NOE taske – doneret af vores venner i CPH Brandshop! Finder du den, så besvar annoncen med en hilsen – og du er med i årets påskejagt! ? LEDETRÅD: Søgeordet gemmer sig bag vores rebus på billedet: kan du gætte det? Gå til www.trendsales.dk og søg på ordet. Happy hunt!

Screen Shot 2017-03-31 at 15.58.35– ved at søge på ordet, der gemmer sig bag rebusen!

PSSST! Du kan deltage én gang hver dag i hele konkurrenceperioden til og med d. 17. april – så du kan smide ét lod i puljen hver dag :-)

Om CPH Brandshop

Vores venner fra CPH Brandshop, som også har en lækker SHOP på Trendsales, sælger nogle af de mest eksklusive og lækre tasker på markedet – altid den ægte vare, naturligvis! CPH Brandshop har igennem en årrække solgt vintage og brugte luksustasker til kunder over hele verdenen – ikke mindst til glade brugere her på Trendsales. Besøg deres SHOP her!

Vilkår og betingelser for konkurrencen: Konkurrencen er ikke købsbetinget, men for at skrive en kommentar på annoncen, skal du være logget ind med din Trendsales-profil. Har du ikke en, kan du oprette en lige her. Tasken er secondhand og er i en super lækker kvalitet! Værdien af tasken er ca. 2900 kr. Vinderen udtrækkes ved tilfældig lodtrækning d. 18. april 2017. Vinderen bliver kontaktet via den e-mailadresse, der er knyttet til Trendsales-profilen eller via en privatbesked på Trendsales. Modtager vi ikke et svar fra vinderen indenfor 48 timer, udtrækkes en ny vinder. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens navn. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencerne. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Trendsales må registrere dine personoplysninger til brug i forbindelse med administration af konkurrencen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS i samabejde med CPH Brandshop. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os via vores supportsystem. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til Trendsales ApS, og ikke til facebook.

 

Tak for din interesse i konkurrencen! Hilsen Trendsales-teamet!

@trendsales på Instagram