App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hver uge samler vi nogle af de fantastiske fund, som findes på Trendsales. Hop direkte ind til annoncerne ved at trykke på billederne. Så er det nemt at byde på varen, hvis du finder noget, du ikke kan leve uden ??

Ugens fund til modeelskeren ?

I denne uge fokuserer vi på tasker – og de helt lækre af slagsen. Vi har derfor fundet vores bud på de 3 mest populære taske-mærker i øjeblikket.

 

1. Proenza Schouler

Her på kontoret er vi enige om, at Proenza Schoulers PS1 er en sand klassikker. Den findes i et væld af farver og går perfekt til enhver anledning. Helt sikkert en investering værdig.

2. Chanel

Chanel kommer vi vidst ikke uden om. Med modeller som Boy Bag og 2.55 har Chanel en helt særlig plads i mange fashionistaers hjerte – og med god grund. Hvis du skal investere i din første designertaske er Chanel et sikkert valg, som meget sjældent viser sig, at være en dårlig beslutning ?

3. Gucci

Gucci har for alvor haft et comeback det seneste år på taske fronten. Den helt nye it-taske Dionysos har placeret Gucci på listen over mest eftertragtede taskemærker hos os. Den fåes i et væld af farver og mønstre og appellerer derfor til et bredt publikum. Det ses også tydeligt på TS, hvor en sådan taske har en rigtig høj gensalgspris og meget lav liggetid. Helt sikkert også en god investering!

 

Ugens fund til boligpassionisten ?

@trendsales på Instagram