App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hver uge samler vi nogle af de fantastiske fund, som findes på Trendsales. Hop direkte ind til annoncerne ved at trykke på billederne. Så er det nemt at byde på varen, hvis du finder noget, du ikke kan leve uden ??

Ugens fund til modeelskeren ?

1.Ganni

Ganni laver nogle af de smukkeste kreationer, hvis du spørger os. Med de feminine nuancer og romantiske detaljer er det enhver piges drøm.

2. Stine goya

På en solid 2. plads ligger det danske mærke Stine Goya. Stine Goya har efterhånden ligget i top 10 i et godt stykke tid og bliver med al sandsynelighed liggende lang tid endnu. Med smykke mønstre og flatterende pasforme, forstår vi godt, at det er et eftertraget mærke.

3. by malene birger

By Malene Birger er også et meget eftertragtet mærke på TS, hvor det konstant har været i top 10 det forgangne år. Med meget stilbeviste og enkle snit, er det tøj der er værd at investere i, da det som oftes holder flere sæsoner.

Ugens fund til boligpassionisten ?

@trendsales på Instagram