App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Har du tænkt dig at købe en buket blomster til din mor på mors dag? Eller er det på tide er være kreativ med gaven? Det synes vi! Og bare fordi det er kreativt, behøver det ikke være kompliceret og tage alverdens tid at lave (eller bestille). Vi har nemlig fundet nogle bud, som er sjove og personlige, uden at det kommer til at tage flere dage. Det eneste, det kræver, er lidt planlægning.

 

 

Gaver der spreder kærlighed

Mors dag handler i bund og grund om at vise, hvor meget du værdsætter din mor. Uanset dit budget er det muligt at give en gave, som går lige i hjertet. Vi har været på udkig på TS og fundet nogle rigtig fine, personlige gaver, som du bare skal købe, pakke ind og give til din dejlige mor.

Morsekode armbånd: HER  |  “Du er den bedste” plakat: HER  |  Bræt med tekst: HER    

 

Du kan sagtens selv!

Er du en kreativ sjæl? Eller er du på et stramt budget? Så kan du nemt kaste dig over én (eller flere) af de nedenstående DIY projekter. Vi har eksempelvis lavet et klippekort, hvor du selv nemt kan tilføje de begivenheder eller items, din mor fortjener. Nummer 2 DIY-projekt er et fint og personligt alternativ til købte plakater. Her skal du blot downloade plakaten, dernæst kan du selv farvelægge den, som du synes passer din mor. Sidst men ikke mindst, er der et mere tidskrævende projekt: tassel-øreringe. Tassel-øreringene er utroligt populære denne sæson, og her har du et godt billigt alternativ, som din farverige mor helt sikkert vil elske.

“MOR” plakat: HER  |  Tassel-øreringe: HER

 

Preloved design-fund

Er din mor vild med design og kvalitet? Så har vi også en kategori til den perfekte gave. Der findes utroligt meget fint brugskunst, antikviteter, smykker og andre finurligheder på Trendsales. Vi har samlet nogle af vores favoritter, men det handler om at finde noget, der er perfekt til netop din mor. Er der én af de tre nedenfor der er perfekt til din mor? Så tryk på billedet og hop ind på annoncen på TS. Hvis ikke, kan du lade dig inspirere af de mange tusinde annoncer på Trendsales her.

By Lassen skål: HER  |  Georg Jensen lysestager: HER  |  Julie Sandlau øreringe: HER    

 


 

Har du lyst til at se mere?

Fandt du ikke den helt perfekte gave til netop din mor? Så gå på opdagelse blandt de mere end 600.000 annoncer på Trendsales.

knap2

@trendsales på Instagram