App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Kan man have for mange sneakers? We think not! Vi har derfor samlet nogle af denne sæsons favoritter, som vi tror får særlig meget opmærksomhed til sommer:

1. Yeezy

De populære Yeezy sneakers må siges at være en af sommerens allerhotteste sneakers. Med den nylige lancering af den nye kollektion, er parret et rigtig godt bud på sommerens helt store sneakerfavorit.

*Husk at også, at når du handler via TSPay er du sikret, hvis skoene viser sig at være fake.

Find flere Yeezy’s her >

 

2. Stan Smith

Adidas’ Stan Smith er efterhånden gået hen og blevet en sand sneaker-klassikker. I flere sæsoner har den vundet plads i garderoben af både mænd og kvinder verden over. Vi spår, at denne sæson ingen undtagelse er.

Find flere Adidas sneakers her >

STAN SMITH

 

3. Reebok classics

Her kommer en newbie på listen: nemlig Reebok Classics. Med klare tendenser om vintage og retro i modeverdenen er denne sko et fremragende bud på en mere klassisk og retro sneakers til sommeren.

Find flere Reebok sneakers her >

Reebok

 

4. New balance

New Balance har mange sæsoner været et sikkert hit på sneakerscenen. De komfortable og meget farverige sneakers er fantastiske til at spice ethvert sommeroutfit op.

Find flere New Balance sneakers her >

 

6. Adidas Ultra Boost

Adidas’ ultra boost kommer vi heller ikke udenom. Skoene som egentlig er nogle fremragende løbesko, har også vundet sin plads på modescenen i sneakersuniverset.

Find flere Adidas sneakers her >

 

Ultra boost

7.

Asics Gel Lyte

Asics Gel Lyte har for alvor meldt sig på banen denne sæson. Med de neutrale farvekombinationer er de perfekte til at style til hverdagsbrug.

Find flere Asics sneakers her >

Asics gel lyte

@trendsales på Instagram