App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi har spurgt vores skønne TrendSisters (and brothers), hvilket skomærke, der er bedste til aktive unger.

For de skal kunne holde til lidt af hvert – lige fra leg i haven til lange gåture. Og de må gerne holde i mere end én dag ☺️ Her får du svaret på, hvilke mærker, der tog prisen som de bedste. Først lidt brugbare tips fra vores hjælpsomme brugere:

BRUGERTIPS ?

  • Det er en god idé at skelne imellem hvad man synes er vigtigst: er det at barnet har god støtte og komfort?  At det er smart (lækkert design)? Skal det være billigt? Skal de tekniske detaljer være helt i top?
  • Hvis man påtænkter at sælge dem videre, så gå ikke efter de billige mærker, da gensalgsværdien ofte er lavere.
  • Vær påpasselig med at købe slidte, udtrådte sko til dit barn, da det er uhyrevigtigt at barnet får den bedst mulige støtte af skoen.

SEJREN GÅR TIL…

Hvilket mærke løb med sejren? Det blev en førsteplads til… Ecco ? ?? Generelt er der bred enighed om, at Ecco laver rigtig gode sko til mange forskellige børnefødder. Derudover er komforten helt i top!

Se hele top 8-listen herunder (klik på billedet og se udvalget på Trendsales)?

Hvorfor blev det lige Ecco, der vandt? 

Her er, hvad brugerne selv har sagt:

“De sidder bare godt og når man køber dem med goretex er fødderne tørre og varme” 

“Ecco! Helt sikkert  i hvertfald til de større børn i bhv og skole. Der skal altså være goretex i vinterstøvlerne og skoene til legepladsen og så skal de ikke være tunge og besværlige at bevæge sig i.”

“Ecco.. Vi kan selvfølgelig lide andre også, men Ecco er yndlings da de kan fåes som: Biom sko -ultra lette sko med den bedste bevægelighe; Goretex membran i kondiskoene, som er en nødvendighed det meste af foråret, det halve af sommeren og selvfølgelig i efteråret; Vinterstøvler med Goretex til den og sjap; Nye modeller der både følger trenden, men stadig husker at være anvendelig; Kan fåes med velkro eller snørrer; og sandalerne er lette og fleksible og kan fåes både som sporty, men også mere elegante modeller.”

 

 

@trendsales på Instagram