App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Nogle gange ser man en tendens og tænker: “det må jeg bare eje”. Kender du den følelse? Det gør vi! Men det er ikke altid, at budgettet tillader, at man bruger flere tusinde kroner på en (måske) flygtig tendens. Hvad gør man så? Man køber selvfølgelig secondhand ♻️? Vi har samlet nogle af vores favorittendenser fra denne sæson og fundet nogle tilsvarende items fra vores allesammens Trendsales, så det er muligt for alle at følge tiden trends. Se selv her ??

 

tendens striberstriber

De florererer overalt på modescenen. De findes i tykke og tynde. De kommer på langs og tværs. Det er selvfølgelig striber, vi snakker om. Og netop striber er en af denne sæsons allerhotteste tendenser. Det handler om at kombinere print, farver og former, og altså kun fantasien sætter grænser.

 

Fund fra TS

 


sommer tendens lyserødlyserød

Lyserød kommer vi slet ikke udenom til sommer. Den pryder alverdens catwalks og også gadebilledet, viser den fine tendens frem. Hvis du vil gå all-in på den lyserøde tendens, kan du investere i et helt sæt, men også enkelt items som bluser, tasker eller sko kan få den fine farve ind i din garderobe – og så endda på budget på Trendsales.

 

Fund fra TS

 


tendens hvid

hvid

Groundbreaking? Måske ikke rigtigt. Men vi synes alligevel, at denne sæson er ret speciel i stylingen af den hvide tendens. Der er især fokus på at style tone-i-tone looks. Så man altså klæder sig i udelukkende hvid. Det giver et utrolig spændende men let udtryk, som er nemt at inkorporere i sin garderobe. Du har jo helt sikkert hvide items gemt i dit klædeskab, måske mangler du bare at tilføre endnu mere hvidt til sommerens festligheder?

 

Fund fra TS

Fandt du ikke det, du søgte?

sælg på trendsales!

@trendsales på Instagram