App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Nu er der ikke længe til, at børnene får sommerferie og er parate til sjov og spas, men er I klar? Her får I vores bud på hvilke aktiviteter, I kan lave med jeres børn både inden- og udenfor.

Udenfor –  Når vejrudsigten siger sommer og sol!

Rulleskøjter

Sæsonen for rulleskøjter er allerede skudt i gang, så det er bare om at komme afsted. Tag dine børn i hænderne næste gang solen skinner og lær dem at stå på rulleskøjter. Både du og dine børn vil elske det, og I vil få sjove stunder sammen.

rulleskoejter_knap

Løbehjul

Det er sjovt og det giver motion at løbe på et løbehjul! Ungerne kan nemt snuppe løbehjulet og køre ud i det blå med deres venner. Et lille tips er at tage løbehjulet med ud at handle, så bliver det til en leg.

loebehjul_knap

Cykel

Tag cyklen og udforske de omgivelser, som naturen stiller til rådighed. Et fint lille tip er at pakke bagagebæreret med et tæppe og tage en picnickurv med, så har I mulighed for at slå jer ned et valgfrit sted og nyde en lille snack. Husk at en cykel ikke behøver at koste en formue og overgangscykler kan let findes på Trendsales.cykel_knap

Indenfor – Når vejrudsigten siger regn og blæst!

 

Brætspil

Glem alt om iPad’en og computeren. Bare fordi det regner, er det ikke ens betydende med, at børnene skal fordybe sig i apps. Tag brætspillene frem og hyg jer sammen. I får grint en masse og skaber sjov øjeblikke.

braetspil_knap

Bøger

Regn behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig ting. Kan du eksempelvis ikke huske, hvor dejligt det var, at få fortalt historier, som barn? Gør det samme for dine børn. Brug regnen til at skabe en dejlig, afslappende stemning og fordyb jer i historierne.

boeger_knap

 

Wii spil

Hvis du er indehaver af nogle rastløse børn, som helst skal holdes i gang, kan du jo trække wii’en frem. Det er en let og sjov måde at underholde børnene på og så er det samtidig en god måde at være sammen på som familie, da de fleste spil er multiplayer.

wiispil_knap

@trendsales på Instagram