App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

 

Outfits

– vores guide til det perfekte festivals-look 

 

Sæsonen for festivalerne er begyndt, så nu giver vi dig den essentielle festivalsguide. Her får du både inspiration til de flotteste items og en pakkeliste, så du kan få det hele med i rygsækken. Og så er det jo også lækkert, at man har mulighed for at spare penge på nogle items, der kan risikere at blive ødelagt under festivalen ?? Derudover giver vi dig gode tips, så du kan få den bedste oplevelse.

 

Denim shorts

Det ultimative festival-outfit indeholder som regel altid denimshorts. De er lækre at have på, og du får det ikke alt for varmt, når du står og fyrrer den af til din yndlingskunstner samtidig med, at du får kulør på benene (husk solcremen også ?).

Solbriller

Det er altid rart at have et par solbriller med på festivalen, når du vil gemme dine trætte tømmermændsramte øjne eller bare vil undgå solens skarpe stråler. Solbrillerne er med til at sætte prikken over i’et på dit festivals-look. Det er altid en god idé at have et par billige (eller et par faste – lidt dyrere – følgesvende, hvis man kan passe godt på sine ting) solbriller med, så man ikke mister sine yndlings chanel solbriller. Disse kan let findes på trendsales.

Crop tops

Denne darlin’ går ikke af mode lige foreløbigt og er essentiel at have med til at fuldføre det perfekte festivals-look, især til de fede denim shorts.

croptops-knapper

 

Støvler  

Man kan ikke tage på festival uden et par ankel boots, ikke nok med at du ser brand godt ud, så sikre de flade sko også at du kan stå op til alle koncerterne uden problemer. Et lille tip er også at gøre plads til et par gummistøvler (læs: Hunter), hvis nu at det skulle komme til at regne.

Boots-knapper

 

Crossbody bag

Det er en god idé at tage en lille taske med, i stedet for en stor, hvor du har svært ved at finde dine ting. Tag den lille taske med dig, når du skal hen og opleve koncerterne, på den måde har du alle de vigtigste ting med dig, og sandsynligheden for tyveri er også mindre, når din taske sidder tæt til kroppen.


 

Pakkelisten

– Få et overblik over, hvad der skal pakkes

 

Når du så har fundet frem til, hvilke outfits du skal have med på festivalen, er der cirka ligeså meget andet, du skal have pakket med i rygsækken. Se eksempelvis vores bud på pakkelisten til festivalen, som du nemt kan downloade her.

 

Gode råd ?

Det kan være godt at være forberedt på både forventede (fx. hovedpine ?) & uventede situationer (fx. huller i teltet ?) på en festival. Se derfor vores 10 bud på, hvordan du forberede dig til at få den bedste mulige festival ??

  1. Husk vand! – Dette kan vi ikke sige nok gange! Det er vigtigt, man skifter øllen ud med en vandflasken i ny og næ.
  2. Tag to mobiltelefoner med – Sandsynligheden for den ene bliver stjålet eller løber tør for strøm er ret stor, så tag en back-up med.
  3. Tag en powerbank med – Så mindsker du tiden, du skal sidde klistret sammen med andre strømløse festivalsgæster på ladestandene.
  4. Tag dåsemad med – Dåsemad kan tåle at ligge i et varmt telt uden at blive dårligt, derudover er det et billigere alternativ til festivalens madboder.
  5. Husk hovedpinepiller – Det er måske meget sjovt de første par dage, men når tømmermændene har ramt dig og dit hoved dunker, er det altid godt at have et par panodiler med.
  6. Husk gummistøvler – Chancen for det bliver regnvejr i det danske sommervejr er stor, så husk lige et par gummistøvler, så du overlever mudder festen.
  7. Husk solcremen – Det er vigtig at beskytte din hud mod solens stråler og undgå at blive skoldet. Gør det til en vane at smøre dig ind hver morgen, så du ikke glemmer det, når du har fået for mange øl indenbords.
  8. Tag gaffatape med – Husk altid at tage et par ruller gaffatape med, det kan være en lifesaver i MANGE tilfælde.
  9. Pas godt på hørelsen – Du har glædet til at til at høre musikken, men det er altid godt at have et par ørepropper med til når du har brug for lidt ro i hovedet. Det kan også bare være, hvis du ønsker en nogenlunde nattesøvn.
  10. Undgå festival-mave – Det er aldrig rart med dårlig mave på festival, så hav derfor altid en pakke Imodium med dig, hvis uheldet skulle være ude. Husk også en desinficerende gel til hænderne, så du undgår at fange unødvendige bakterier.

@trendsales på Instagram