App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Sommerferien står for døren, og vi er ferieklar! Det er nu rejsesæsonen begynder, og derfor vil vi guide jer igennem, hvordan i får pakket bedst muligt til ferien. Hvad er det egentlig, man skal have med i kufferten, og er du typen, der altid kommer til at pakke lidt for meget eller lidt for lidt?

Husk der er forskel på, om du skal på badeferie, storbyferie eller noget helt tredje. Vi guider dig gennem de mest essentielle ting og giver dig tips til den bedste start på ferien. Derudover har vi lavet en pakkeliste til dig, som enten skal på badeferie eller hvis du skal på storbysferie.

Det er vigtigt at have et overblik over alt det man skal have med og ikke mindst HUSKE det hele. For at hjælpe jer på vej har vi lavet en pakkeliste til badeferie og storbysferie, som du kan printe ud og benytte.

 

pakkeliste_download3

 

Badeferien

Her skal du være opmærksom på, at dit tøj skal kunne tåle at blive beskidt, da du højst sandsynligt både vil opholde dig ved poolen og på stranden. Lad derfor vær med at pakke dit yndlingstøj til stranden eller poolen, medmindre du er forberedt på, at der kan komme pletter på.

Storbyferie

Disse ferie byder på masser af nye kulturelle oplevelser. Her skal man som regel gå meget rundt i gaderne og se mange turistattraktioner. Husk derfor at tage et par sko med, som du kan gå med i mange timer. Husk også at gør plads til nye shoppe indkøb, da man ofte kommer forbi sjove fine butikker.

header

 

 

15 tips til den perfekte pakkede kuffert

 

 1. Benyt en pakkeliste – Så du får et overblik og ikke glemmer nogle vigtige ting.
 2. Planlæg dine ferie outfits – Så har du på forhånd struktureret hvad for noget tøj du skal have med. Sørg for at tage lidt ekstra med, for en sikkerhedsskyld.
 3. Pak i god tid – Vi vil helst undgå panikpakning lige før afgang, gør derfor tøjet klar og vask det på forhånd.
 4. Sørg for din kuffert er synlig –  Sæt et kuffertbånd på din kuffert, så kan du let finde den på bagagebåndet og risikoen for forbytning er mindre.
 5. Solbriller – Tag nogle med som du har råd til at miste, da de let kan gå i stykker eller blive væk.
 6. Bikini – Sørg for at have to sæt badetøj med, så du har noget at skifte med.
 7. Udnyt håndbagagen – Tag altid lidt ekstra med i håndbagagen, husk dog ikke at tage væske over 100ml med.
 8. iPad – Hvis man rejser med børn, kan det være en ekstra god idé at tage en iPad med, så bliver rejsetiden ikke så lang. De kan nemlig let underholdes med apps og spil, mens ventetiden står på. – Flere lufthave tilbyder gratis Wi-Fi.
 9. Spar plads i kufferten – Tjek altid om hotellet tilbyder badehåndkæder, føntørre mm. Så slipper du selv for at tage det med og sparer den dyrebare plads i kufferten.
 10. Tag en kopi af dit pas – Bare for en sikkerhedsskyld, og send det til dig selv på en e-mail, så du altid har det.
 11. Husk dit kørekort –  Hvis du har i sinde at leje en bil på turen, så husk kortet.
 12. Hvis du skal flyve langt, eller flyve tidligt om morgen –  er det fornuftigt at investere 
i en nakkepude, så kan du tage en lur i flyet uden at få hold i nakken.
 13. Køb ting dernede – Husk at du ikke skal til en anden planet, mange ting fås også i udlandet, og som 
regel billigere i supermarkeder (solcreme, shampoo, tandpasta mm.) BONUS du sparer pladsen i kufferten.
 14. Tyggegummi – Hav en pakke tyggegummi med til flyveturen og tag så et stykke inden flyet 
letter, på den måde mindsker du propper i ørerne.
 15. Rejsestørrelsen – Tag små rejsestørrelser med, så spare du plads i kufferten. Husk at pak dine ting i plastikposer, så der ikke pludselig er en eksploderet creme ud over alt dit tøj, når du åbner din kuffert igen.
knap1

@trendsales på Instagram