App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvordan vil du selv beskrive din stil? 

Jeg har en ret blandet stil. Men det meste af tiden er den nok rå og minimalistisk tilsat en smule spræl for at spice det hele lidt op – eksempelvis et par meget farvestrålende sko! Men jeg kan også have en meget piget stil med flæser og blonder og også en meget retro/vintage stil. For mig handler det ikke om at have én specifik stil, men at kunne lade sig inspirere til at nytænke, den måde man klæder sig på. Jeg synes, det giver noget helt unikt, når man eksempelvis mikser sæsonens tendenser i sin egen basis garderobe – og selvfølgelig gør det på sin helt egen måde.

 

Køber du meget secondhand – hvorfor? 

Det må nok blive et klokkeklart JA. Det kommer jeg nok ikke udenom. Jeg er typen, der kan bruge hele weekenden på at jagte gode fund. Jeg tager tit på loppemarked lørdag og så bruger søndag på at lede online (secondhand selvfølgelig) efter items, jeg har i tankerne. For mig betyder det at købe secondhand, at man har mulighed for at personliggøre sin garderobe endnu mere samtidig med, at man både sparer en penge og er god ved miljøet. Noget jeg nok heller ikke kommer uden om, er min evige trang til at gøre en god handel. Måske ligger det i mine jyske gener eller måske er det bare sådan, jeg er skruet sammen. Uanset hvad er det utrolig vigtigt for mig, at jeg føler, jeg gør en god handel, når jeg køber secondhand – og det er svært ikke at føle det, når der findes så utrolig mange kvalitetsvarer, man kan få til en brøkdel af prisen!

ANNES TS sko

Jeg køber rigtig meget secondhand. Jeps. For eksempel har jeg købt alle skoene på billedet ovenfor på Trendsales – og det er bare et lille udpluk af min (efterhånden ret store) secondhand-sko-samling ? Det er ‘heldigt’ (det synes min kæreste hvertfald), at vi ikke har plads til flere i lejligheden, ellers var samlingen helt sikkert meget større.

Hvorfor er du (så) vild med tøj? 

Jeg har altid(!!!) været vild med tøj og har altid brugt mange penge og tid på at udvælge de helt rigtige items til min garderobe. For mig har det handlet om, at jeg har kunnet udtrykke mig gennem mine tøjvalg. Man har mulighed for at fortælle en historie gennem det outfit, man har valgt. Det synes jeg kan noget helt særligt.

42

 

Hvad ser du som sommerens største trend(s)? 

Jeg er VILD med især 2 tendenser denne sæson. Den ene er oversize øreringe. Jeg synes, det er så fantastisk, at de store øreringe er kommet igen – og jeg er også overbevist om, at de kommer til at vare noget længere end én sæson. Den anden trend jeg er (fuldstændig) besat af for tiden er farven rosa. Jeg har simpelthen købt SÅ meget rosa, at jeg nærmest bader i rosa i min garderobe. For meget? NEVER. Jeg synes bare farven er så yndig og passer så fint til sommersæsonen – og sommerkuløren ?

43

H&M jakke købt på Trendsales for 120 kr.

 

Hvad er dit bedste secondhand fund? 

Først og fremmest er det umuligt bare at vælge ét – jeg har mange! Rigtig mange faktisk. Skal jeg vælge et par stykker, må det helt sikkert være min vintage denimjakke, som jeg var så heldig at finde på et loppemarked til nærmest ingen penge! Derudover er jeg vild med kimonoer og har fundet den fineste, tynde sommerkimono med plante-print på Trendsales, som jeg nærmest også lever i for tiden.41

Topshop kimono købt på Trendsales for 100 kr. & Jackpot vintage denimjakke købt for 150 kr. på loppemarked. 

@trendsales på Instagram