App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvordan vil du selv beskrive din stil? 

Jeg elsker skandinavisk enkelthed og ender ofte i sorte, hvide og grå farver – men jeg prøver lige for tiden at kaste mig ud i lidt flere farver, især her i sommerperioden. Jeg er kæmpe fan af tøj, der kan bruges både på arbejde og til fest, og jeg går meget sjældent i stiletter! (måske mest fordi, jeg ikke kan finde ud af at gå i dem ?)

 

Køber du meget secondhand – hvorfor? 

JA! Jeg vil nok vurdere min garderobe til at bestå af 40 % secondhand. Jeg har svært ved at gå forbi en genbrugsbutik uden at gå på jagt efter et godt fund. Jeg elsker skattejagten og bruger virkelig lang tid på at holde øje efter gode ting – især på Trendsales! Da jeg var yngre, var det mest for at finde ting, jeg kunne sy om. Nu er jeg måske mere selektiv og leder efter ting, der passer godt sammen med min øvrige garderobe. Ofte får jeg dog købt alt for meget og derfor sælger jeg rigtig meget ud af min garderobe løbende – heldigvis synes jeg også det er hyggeligt!3

Jakke/cardigan fra project AJ117 købt på Trendsales til 400 kr. Den bordeaux taske er fra Nunoo.

Hvilke ting køber du oftest secondhand?

Jeg køber oftest jakker og kjoler – måske fordi de er nemmere i forhold til størrelser, hvor bukser kan være lidt sværere at ramme rigtigt på – især, hvis man ikke har varen fysisk i hånden. Jeg har virkelig gjort mange gode jakkefund på Trendsales, eks. min jakke/cardigan fra project AJ117, som jeg fik for 400 kr. på Trendsales. Den er god til alt! En anden ny favorit er en lækker bordeaux kjole (jeg prøver jo på at få lidt farver i garderoben ☺️), som jeg købte i sidste uge for 200 kr. på Trendsales. Derudover har jeg gennem tiden købt rigtig mange lækre lædervarer, eksempelvis en nederdel til 180 kr. og et par bukser, jeg fik i Budapest for nyligt for 14 kr. (!) Læder synes jeg er et lækkert materiale at købe secondhand, da det oftest bliver pænere efter lidt brug, så længe det er godt vedligeholdt.
5

Kjole fra Kiss the Sky købt på Trendsales til 200 kr.

8

Lædernederdel købt på Trendsales til 180 kr.

 

Hvad er dit bedste secondhand fund? 

Skal jeg vælge ét, så må det være min Proenza Schouler PS11 mini taske, som jeg har købt på Trendsales. Jeg havde kigget på den i en evighed, og fik endelig sparet sammen til den (og kom ikke på ferie det år, ha ha!). Jeg elsker at bruge den, og selvom det er min darling, så tvinger jeg mig selv til ikke at være alt for øm omkring den. Alt i min garderobe skal helst bruges så ofte som muligt. Min garderoberegel er, at hvis ikke jeg får det brugt, skal det sælges videre, så andre kan få glæde af det.

1

Proenza Schouler PS11 mini – Leas bedste secondhand fund

Smykkeskrin og katten Tove, der faktisk også er en slags secondhand, da Lea har adopteret hende fra et familiemedlem ?

@trendsales på Instagram