App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Opbyg en cirkulær garderobe – og mindsk tøjspild

En cirkulær garderobe betyder, at man sætter de ting, man ikke bruger, tilbage i et cirkulært system – på den måde kan andre børn få glæde af det tøj og udstyr dit barn ikke længere bruger. Du er dermed med til at mindske ressourcespild og fremskønne den bæredygtige tilgang til shopping.

Vidste du, at en baby vokser sig igennem hele 8 garderober de første 2 år?

8 garderober på 2 år er rigtig meget tøj, og allerede som 1-årig er en lille baby vokset sig gennem 5 størrelser. Derfor kan det både være dyrt og ressourcekrævende at have et lille barn. For at spare en masse penge og samtidig have kvalitetsvarer til barnet, er en løsning derfor at købe secondhand fremfor nyt. Det er på Trendsales nemt at filtrere i både stand, størrelser og kategorier. På den måde kan man nemt finde netop dét, man søger til sit barn. Samtidig er der jo rigtig mange andre forældre, som ønsker at købe secondhand – det er derfor også muligt at komme af med barnets tøj igen.

 

timeline_blogknap

 

På Trendsales findes der et hav af populære børnemærker.

Du kan blandt andet finde disse:

 

Pompdelux

Molo

Hummel

Katvig

Emmaljunga

Odder

Stokke

Voksi

Sebra

Noa Noa Miniature

Danefæ

@trendsales på Instagram