App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Efterår 2017: Set på catwalken – shop disse tre trends på budget! At være modedyr behøver nemlig ikke koste en formue ?

jonathan
Vi er vilde(!) med den trend. Dels fordi sølv bare er utrolig fint og feminint, men nok mest fordi, det er tilladt at ligne en festbombe hver dag! Vi skal helt sikkert ud at investere i sølv fra top til tå ? Se vores udvalgte vores sølv-favoritter, som du selvfølgelig kan shoppe ved at trykke direkte på billedet ??


 

Her er det muligt at være sassy med classy ?? Lingeri tendensen er helt klart en sjov og udfordrende tendens, som ikke nok med at vise hud og former, så er det også en meget kontrastfyldt trend – dog ikke i farvevalg! Så hvis du er tilhænger af sort (hvem er ikke det?), så er det helt sikkert en tendens at gå efter, når du skal være kreativ med stylingen af dine smukke, sorte items.


De var der sidste år, og de er der skam også igen i år! Tern. Tern har i mange år været forbundet med country og hestesport, men har for alvor vundet sin plads i mange fashionistaers gardrober de seneste år. Spørger I os, synes vi helt sikkert også der er noget dejligt komfortabelt og samtidig utrolig stilet – se selv nogle af vores favoritter herunder ??

knap3

@trendsales på Instagram