App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Når man hører navnet Fjällräven, så tænker de fleste nok på den gode gamle rygsæk, som har været en del vores liv siden 70’erne. Men Fjällräven er så meget mere end det, og det synes vi egentlig at flere burde få øjnene op for. Der er nemlig ingen tvivl om, at Fjällräven er et kvalitetsbrand, der altid leverer varen og som samtidig er smart at se på.

Med hjælp fra Eventyrsport.dk har vi valgt 5 af de bedste tasker fra den svenske taskegigant.

 

Duffel No. 6

Men denne lækre taske får man en duffel, der kan benyttes til lidt af hvert. Den er fremstiller af genanvendt polyester og økologisk bomuld, så det er en taske der er forholdsvis bæredygtig og som man med god samvittighed kan anskaffe sig.

Med et rumfang på 50 liter, er der rigeligt med plads, så man kan benytte sin Duffel No. 6 til alt lige fra rejser til vandreture. Det der især er fantastisk ved denne taske er dens alsidighed, for den kan både bæres i hånden, men fungerer også som rygsæk.

Alt i alt er det en af de mere interessante tasker fra Fjällräven, som kommer i flere smarte farver som f.eks. denne model: https://www.eventyrsport.dk/duffel-no-6-small-duffel-50-liter.html.

 

Övik Shoulder Bag

Hvis man ønsker en lækker taske i et smart retrodesign, så kan man næppe finde noget, der er ret meget bedre end Övik Shoulder Bag. Det er en smart skuldertaske, der fungerer glimrende til skole og arbejdsbrug. Med et rumfang på 10 liter er der fin plads til både bøger og en mindre laptop. Se den her: https://www.eventyrsport.dk/ovik-shoulder-bag-0831400861.html.

Övik kommer med en bred og justerbar skulderstrop, der gør, at man kan bære på den længe – uden at få gener i skulderen.

Fjällräven har med Övik begået en sand lille genistreg, da den appellerer til både det modne og det unge klientel.

 

Foldsack No. 3

Her får man en smart og praktisk skuldertaske, der kan opfylde en lang række roller i ens hverdag. Man kan benytte Foldsack No. 3 til alt lige fra skoletaske, indkøbstaske og mange andre formål. Den er som de fleste Fjällräven tasker fremstillet af G-1000 HD, der er en forstærket udgave af G-1000.

Det betyder, at man får en meget slidstærk og robust taske, der kan anvendes til alverdens formål. Men et rumfang på 16 liter har man rigeligt med plads. Den fås flere lækre farver (f.eks. i denne lilla version https://www.eventyrsport.dk/foldsack-no-3-skuldertaske.html?c=201177), der alle er typiske for Fjällräven takser.

 

Totepack No. 2

Dette er en af de mest alsidige takser som Fjällräven nogensinde har fremstillet. Totepack No. 2 kan benyttes både som håndtaske, skuldertaske og som rygsæk. Det er ikke mange tasker, der kan prale af det.

Det smarte design gør at den egner sig rigtigt godt til indkøbsturen, da den er yderst rummelig og kan lukkes med lynlås.

Taskens stropper kan reguleres uden brug af spænder eller lignende, så Totepack No. 2 er virkelig lidt af en genistreg. På grund af Fjällrävens Greenland Wax er tasken vandafvisende, hvilket passer godt til det våde skandinaviske klima.

Se den her: https://www.eventyrsport.dk/totepack-no-2-skuldertaske-og-rygsaek.html.

 

Tablet Case

Hvis man er vant til at bevæge sig i naturen, så ved man også, at det kan være lidt af et problem at medbringe sin tablet. Men med en Tablet Case fra Fjällräven kan disse problemer være noget, der hører fortiden til.

Dette er en smart lille taske, der er foret med EVA-skum, hvilket beskytter din tablet mod slag og ridser på en effektiv måde. Kombiner den gerne med en af de andre smarte tasker fra Fjällräven og du kan nemt medbringe din tablet under selv de værste forhold.

Tablet Case er fremstillet af slidstærkt G-1000 HD, så du er sikret en taske, der aldrig giver op trods hård behandling. Se de lækre farver her: https://www.eventyrsport.dk/tablet-case-0831400698.html.

@trendsales på Instagram