App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
THEA KAPPEL_FINAL

I denne uge har Trendsales ramt 1.000.000 brugere. Det betyder, at du og jeg nu har mulighed for at shoppe iblandt hele 999.999 andre garderober. Trendsales er på den måde et slags kollektivt klædeskab, hvor 1.000.000 garderober smelter sammen til én stor. En fælles garderobe, hvor der er masser af skønne fund til os alle sammen uanset alder, stil og bopæl. På den måde deler vi med hinanden og sørger for, at ting får nyt liv i på kryds og tværs af Danmark.

Hvad jeg dog af og til glemmer er, at der bag hver eneste annonce sidder en person, der gør sig umage. Én der har lagt kærlighed i at sortere, beskrive, fotografere, besvare og sende varen til netop mig. Det er nemt at overse, når man har den ene handel efter den anden, hvor tingene bare kører.

I denne uge skal det derfor handle om at give lidt love <3 tilbage til nogle af mine favoritbrugere. Dem med de flotteste ting, med de hurtigste svar eller den bedste service. Jeg har valgt fem, som jeg enten allerede har handlet med eller som har varer, der fanger min opmærksomhed. Fem personer som jeg meget gerne deler klædeskab med.

 

Frusupersol // eksklusivt boheme i Birkerød

Jeg har udvalgt Frusupersol, fordi hun har et væld af lækre sager til salg – og til priser, der er til at gennemskue. Personligt foretrækker jeg sælgere, der har sat en tydelig pris på deres annoncer, fordi det gør det mere lettere at forhandle og mindre tidskrævende at stille spørgsmål. Dertil har hun en lækre bohemesager fra Rabens Saloner til salg.

 

2

 

Hinge13 // Drømmestøvler i Aarhus C

Jeg har valgt Hinge13, som en af mine favoritter, fordi hun har de lækreste støvler til salg – og endda med gode besparelser i forhold til nyprisen. Farligt, at samtlige støvler er i min størrelse og at hun både drømmestøvlerne fra Givenchy, Anine Bing og Chloé til salg.

1
Jeesta // Smukke silkesager i Spøttrup

Jeg er vild med Jeesta, fordi hun har et stort udvalg af chikke ting fra mange af mine favoritmærker. Mest bemærkelsesværdigt er de lækre sager fra Kokoon, der er blandt er mine favorit danske mærker, fordi silkekvaliteten er intet mindre end sublim og silhuetterne virkelig klædelige.

 

3

 

Tssælger- // Skandinaviske klassikere i Viborg

Navnet bliver ikke mere spot on og det samme gælder udvalget, der er klassisk med et sporty twist. Tssælger- har fine ting fra blandt andet Hope og andre minimalistiske mærker, der vil gøre sig godt i mange garderober inklusiv min egen.

 

5

 

Polixigis // farverige favoritter i København N

Sidste favoritbruger i denne omgang er Polixigis, der med sit fine og farverige udvalg fra mærker som Stine Goya og Gestuz virkelig fanger min opmærksomhed. Dertil har hun fine billeder og beskrivelser på hver annonce og det er et kæmpe plus i min bog.

 

4

Jeg er sikker på, at lige meget om du er ”scandi cool”, ”super chic” eller noget helt tredje, så er der også brugere derude, hvis klædeskabe og preloved items matcher lige netop din smag. Måske du skulle tage et kig på Trendsales?nordrobe knap

 

@trendsales på Instagram