App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
THEA KAPPEL_FINAL
En ny sæson er over os og det er tid til at gøre vintergarderoben klar, så du kan være både velklædt og varm i de kolde vintermåneder. Trendsales introducerer nu #RydUdfordringen og pointen er at sige farvel til de ting, du ikke får brugt til fordel for nye favoritter og på den måde, i løbet af den kommende månedstid, få skabt den ultimative vintergarderobe. Jeg er helt klart nogle ting, der skal ryddes ud – hvad med dig?

Har du nogensinde købt en ting – en kjole, en taske eller måske en frakke – som du, da du stod i prøverummet, var overbevist om, at du ikke kunne undvære? Men så skete er der et eller andet. I hvert fald får du den ikke længere brugt – eller måske har den aldrig været i brug. Og nu hænger den så bare der. I dit skab.

Måske føler du dig tyk i den? Måske er hælen for høj? Måske er det ikke lige din farve? Måske skal den stryges og den slags gider du ikke stå og bakse med om morgenen?

Der er mange gode forklaringer på, at noget tøj ender med at hænge stille, hvor andet bliver flittigt brugt. Og det er ikke fordi der er noget galt med at have ting, der bare står til pynt. Nipsting skaber jo begejstring ved netop at gøre det. Men tøj er bare sjældent købt for at hænge til pynt derhjemme. I stedet er vores tøj købt for at blive vist frem og brugt til specifikke begivenheder, aktiviteter eller outfits. Når tøjet ikke bliver det, holder det op med at give mening for dig og bliver over tid en forhindring i din daglige påklædning. Det er altså ikke, fordi der er noget galt med dig eller tøjet. I er bare ikke længere ”et match”.

DU ER IKKE ALENE

Hvis du har det sådan med noget af dit tøj, så er der noget, der tyder på, at du ikke er alene. En undersøgelse fra 2016 viste nemlig, at hele 75 % af adspurgte danskere oplevede at have tøj hængende, de ikke brugte regelmæssigt. Endnu mere interessant: 44 % var være villige til at klare sig med halvdelen af det, de havde. Selvom mange af os måske nok synes, at tanken om at skulle halvere garderoben er en smule ekstrem, så viser det alligevel, at de fleste af os har tøj hængende, vi ikke ville savne. Mit gæt er, at vi endda gladeligt ville sige farvel til det, hvis vi slap for morgen efter morgen at stå og rode rundt i skabet efter det, vi rent faktisk bruger? Specielt, hvis vi vidste, at vi på den måde kunne komme lidt tættere på en garderobe fuld af yndlingsting i stedet.

Så hvad nu, hvis jeg fortalte til dig, at det er netop det du kan? At du kan få hjælp til ikke bare at sortere ud, men faktisk også til at få vekslet tøjet til noget, du vil blive glad for i stedet? Ville du så ikke gøre det?

KOM I GANG MED #RYDUDFORDRINGEN

Trendsales sætter i de kommende uger fokus på, hvordan du få ryddet og solgt ud af garderoben og hjælper dig med at finde frem til det, du bliver allergladest for – nye favoritter. Som en del af #RydUdfordringen guider jeg dig nemlig til, gennem simple skridt, at få styr på vinterens garderobe og til at få mod til at købe det, du altid har drømt om. Undervejs skal vi blandt andet kigge nærmere på vores eksisterende favoritter, lave den ultimative ønskeliste og så får du mine tips til, hvordan du sikrer at fremtidige køb sidder lige i skabet.

 

SÅ INVITÉR DIN MOR / VENINDE / KÆRESTE MED OG GØR KLAR TIL AT DELTAGE I KONKURRENCEN OM 4000 kr. TIL TRENDSALES I #RYDUDFORDRINGEN. 

knap

@trendsales på Instagram