App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Se hvem du handler med

De hurtige har måske allerede bemærket det: det er blevet muligt at se alle vurderinger og kommentarer til vurderinger i appen! ⭐️ Og er du VIP, kan du nu også kommentere på de neutrale og negative vurderinger, du modtager – direkte i appen. Det betyder, at det nu er muligt at se egne og andres vurderinger. På den måde kan du nemmere få et indtryk af, hvem du handler med på Trendsales.

Derudover har vi foretaget en ændring, mange af jer har efterspurgt: i appen er det derfor ikke kun de seneste 12 måneders vurderinger, der er synlige, men derimod samtlige vurderinger som køber og sælger.

Tak til dig, der bruger tid på at vurdere dine handler – du er i den grad med til at holde Trendsales trygt og sikkert 💞

Kan du lide det eller er der noget, vi kan forbedre?

Tip os herunder, eller send os feedback direkte via appen!

@trendsales på Instagram