App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
THEA KAPPEL_FINAL

Som vi introducerede i sidste uge, så sætter Trendsales nu og i hele november fokus på klargøring af vintergarderoben. Som en del af #Rydudfordringen skal du i denne uge derfor kigge lidt nærmere på det tøj, du allerede har og bruger allermest. Favoritterne. Med en viden om, hvorfor du er glad for netop de ting, du er, bliver det nemlig meget nemmere at sortere det fra, du ikke får brugt – og at undgå fremtidige fejlkøb.

Når vi snakker garderobe, findes der mange bud på, hvilke universelle stykker tøj den perfekte garderobe bør indeholde, men min erfaring er, at det er ret forskelligt fra kvinde til kvinde, hvad der er ender som favoritter. Det vigtigste er nemlig, at du synes, at tingen er flot, klædelig og rar at have på –  og om du føler dig smart i den til hverdag. Kan du svare ja til alle de følgende spørgsmål, så er der meget der tyder på, at det er en vaskeægte favorit, du står med i hånden.

REGLER FOR FAVORITTER

 • Den er flot
 • Den klæder dig og får dig til at føle dig som dig
 • Den er rar at have på
 • Den får dig til at føle dig lidt smart

Dertil skal de favoritter, du vælger i opgaven nedenfor være: i sæson og være tøj, du ville have på i løbet af en almindelig uge (dog ikke sportstøj, nattøj eller lignende).

For at få styr på vinterens garderobe, får du hermed en lille en opgave, hvor du skal stille skarpt på dine favoritter og lære dine præferencer bedre at kende. Den viden kan du bruge, når du inden længe skal i gang med at sortere ud og shoppe nyt til garderoben.

 1. Lav tre sæt tøj af favoritter, hvor du bruger forskellige strykker tøj og sko i hvert sæt. Tilsæt også gerne favorittasken og dine bedste smykker til outfittet. 
 2. Tag et billede af hvert sæt med din telefon, så du kan huske, hvad du udvalgte.
 3. Læg tøjet i skabet igen

Nu er det så tid til at kigge nærmere på dine favoritter og beskrive de ting, du har udvalgt i de tre outfits. Du kan med fordel printe dette ark og bruge det til at gennemgå de tre outfit, du har lavet. Jeg har besvaret spørgsmålene nedenfor, så du kan se, hvilke tanker jeg har gjort mig på baggrund af de tre sæt, jeg lavede.

 1. HVAD KENDETEGNER DINE TRE SÆT?
  Der er et oversize element i alle tre sæt – enten på overkroppen eller underkroppen – der er sat sammen med noget stramt. Og så er jeg tilsyneladende glad for lag på lag, sølvsmykker samt sorte tasker og sort fodtøj.
 2. HVORDAN VIL DU SÅ BESKRIVE DIN STIL UD FRA DE TRE SÆT?
  Et mix af klassisk, bohemet og noget mere råt.
 3. HVILKE FARVER FINDER DU I DE TRE SÆT?
  Sort, sort og atter sort med lidt hvidt og gråt.
 4. HVILKE MATERIALER ER DINE UDVALGTE FAVORITTER LAVET AF?
  Strik, blonde, denim, silke, uld, bomuld, viskose, læder og ruskind.
 5. HVILKE MÆRKER ER DINE UDVALGTE FAVORITTER FRA?
  Det er meget blandet, men fx fra Hope Stockholm, Selected Femme, H&M, Hofmann Copenhagen og Best Behavior.

Nu har dannet dig et overblik over nogle af dine eksisterende favoritter og har en vigtig viden med dig videre om, hvad det er for nogle ting, du er glad for i din vintergarderobe. Vi nærmer os nu den helt store garderobesortering, men inden da skal du have lov til at drømme lidt om de ting, du gerne tilføje til i din vintergarderobe.knap

 

@trendsales på Instagram