App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi søger 9 kvinder, som fortjener en ekstra god julegave og kan give vores 9 lækre tøjpakker nyt liv. Er det dig selv eller kender du én?

OBS: konkurrencen er slut og de 9 heldige vindere til tøjpakkerne er fundet! Se dem under videoerne.

Trendsales går op i sikkerhed og vores handelssystem TSpay indebærer derfor det vi kalder ”Handelstryghed”. Den træder i kraft hvis:

  • du ikke modtager varen, og sælger ikke kan/vil dokumentere at varen er afsendt i overensstemmelse med jeres aftale
  • du modtager en vare, der afviger væsentligt fra det beskrevne
  • du modtager en kopivare, som vores moderatorer ikke har spottet i bazaren

Langt de fleste af vores brugere finder selv en løsning, hvis noget går skævt i en handel. Lykkes det ikke, sidder vores support altid klar og overtager ind imellem varen og tilbagebetalingen via vores Løsningscenter.

Det betyder at vi med tiden får en masse super lækre items ind, som sagtens kan bruges igen. Denne gang har vi derfor nøje udvalgt 9 tøjpakker i forskellige størrelser og stilarter – så der er lidt for enhver smag. Tøjet er preloved og kan derfor have mindre slitage, fejl eller mangler. Frem til jul udlodder vi 3 pakker om ugen på facebook og vi deler dem også herinde, så følg løbende med! Vi glæder os til at dele dem med jer!

Hør Oline fra team Trendsales fortælle mere om juletøjpakkerne her: 

Kender du kvinden, der skal forkæles? Deltag på vores Facebookside eller send os en mail (se mere nederst).

Vinder: Liza Arpe

Vinder: Lonnie Lætgaard

Vinder: Carina Berthelsen

Vinder: Sascha Barrett

Vinder: Sussan Ingvardsen

Vinder: Bodil Jørgensen

Vinder: Anita Jakobsen

Vinder: Sanne Quist Sørensen

Vinder: Rikke Fausing Nørgaard

Det kedelige med småt – som skal stå her :-)

Konkurrencen er selvfølgelig ikke købsbetinget. Du deltager ved at skrive en kommentar under den tøjpakke, du gerne vil nominere en til at modtage (det må også gerne være dig selv, og det er IKKE nødvendigt at ‘tagge’ vedkommende eller nævne hende med navn). De 9 vindere udtrækkes ved tilfældig lodtrækning d. 2/1-2018 og kontaktes umiddelbart efter på Facebook. Her får vinderne en tidsfrist til at vende tilbage til os pr mail med adressen, tøjet skal sendes til. Hører vi ikke fra vinderen, tillader vi os at trække en ny vinder, så tøjet kan få et nyt liv hos en anden heldig vinder. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre alle 9 vindere på facebooksiden. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencerne. Du skal være mindst 15 år for at deltage. Du skal være bosat i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Trendsales må registrere dine personoplysninger til brug i forbindelse med administration af konkurrencen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS, Langebrogade 6E, 1411 Kbh. K. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os på facebook eller send os en mail via vores supportsystem. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til Trendsales ApS, og ikke til facebook.

PS! Har du ikke har en Facebookprofil, kan du sagtens nominere en (eller dig selv) til at modtage pakken. Send os en mail til konkurrence@trendsales.dk, hvor du skriver “Jeg kender det perfekte match” og fortæller os i mailen, hvem du mener er det perfekte match til en af tøjpakkerne – og gerne hvilken tøjpakke det drejer sig om.

Held og lykke og god december fra hele team Trendsales!

 

@trendsales på Instagram