App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Som optakt til 2018, har vi, vanen tro, lavet et lille tilbageblik på, hvad det forgange år bragte med sig på Trendsales.

TRENDSALES FYLDTE 15 ÅR!

I år var det hele 15 år siden Trendsales først så dagens lys. Det fik vi fejret i stor stil med masser af funklende præmier og et tilbageblik på herlige #TSmoments. Dejligt at I havde lyst til at fejre sammen med os!21150105_10154592895456222_4248777241615730073_n

1 MILLION BRUGERE

Ikke lang tid efter fejringen af Trendsales’ 15 år, fik vi også fejret en anden stor milepæl, da vi rundede 1 millioner brugere herinde på Trendsales!IMG_4066

TOP 10 MEST SØGTE MÆRKER

Igen i år tegner der sig et billede af, hvilke mærker I er særligt vilde med at søge efter på Trendsales. Se nr. 1 lige her!

GIFTOPTI

H&M X ERDEM

H&M lancerer årligt samarbejder og i år var ingen undtagelse. Denne gang med ERDEM. Vi besøgte den danske Flagship Store til lanceringen og kort tid efter, gik det igen løs på Trendsales.erdem

#RYDUDFORDRINGEN

Gennem hele november havde vi fokus på sammen, at få ryddet ud i garderoben. Bl.a. i samarbejde med Cathrine fra bloggen ROCKPAPERDRESSES. Hele 30.730 annoncer fik I tilsammen oprettet som en del af #RydUdfordringen og vinderen Mirela fik tildelt et gavekort på 4.000 kr til Trendsales. Tak fordi I havde lyst at deltage!TØJSTATIV

NY APP

I 2017 fik Trendsales en ny iPhone app – den modtog blandede reaktioner. Vores fokus ligger hele tiden på at blive bedre og vi er altid interesserede i at høre din mening. Følg eksempelvis dette link til en facebook-gruppe, vi for nyligt har oprettet eller tilmeld dig mailen “test nye features med Trendsales” og vær med til at teste nye features og ideer sammen med os. Tak til alle jer, der har delt jeres ris, ros og ønsker med os indtil nu. Det er guld værd!

APP

TRENDSALES HAR SLÅET SIG SAMMEN MED TRADONO

År 2017 har været et helt særligt år for Trendsales – vi slog os i slutningen af året sammen med en anden markedsplads for secondhand, nemlig Tradono.

Sammen er vi på en fælles mission om at levere det bedste inden for secondhand fashion & lifestyle. At vi har giftet os med konkurrenten, gør dog ingen forskel for dig som bruger. Du kan trygt handle præcis som du plejer. Tilsammen er vi blot blevet et stærkere team, som hver dag arbejder for at give dig den bedste secondhand-oplevelse – nu både på Trendsales og Tradono.

tr+ts

TAK!

Uden jer – intet Trendsales. Tak for at have gjort 2017 til endnu et godt år på Trendsales, hvor I tilsammen har skabt secondhand-oplevelser i særklasse. Vi glæder os til endnu flere i 2018.

@trendsales på Instagram