Categories


Authors

2018 på Tradono

2018 på Tradono

Det har endnu engang været et begivenhedsrigt år på Tradono. Vi har kasseret den orange farve, tilføjet nye fede features til app’en og så har I handlet næsten en halv million ting med hinanden.

De annoncer som I kiggede allermest på i 2018

Med over 7000 besøgende er et par Global Funk jeans det mest sete item i år 2018. Det ser ikke ud til at de er solgt endnu, så for 250 kr. kan de blive dine.
Næste på listen er Katrine Kroghs GUCCI Dionysus GG Supreme Mini taske, som er solgt. Desværre! Herefter har brugere klikket en del på en annonce med det populære LaLa Berlin tørklæde efterfulgt af denne sorte GUCCI GG Marmont taske.

Det I søgte mest på 2018

Hele 370.000 gange er der blevet søgt på GANNI. Så står du og skal af med noget Ganni - så er det vidst det brugerne vil ha’. Der er dog også søgt en helt del på GUCCI, Nederdel, Nike, Surpreme, Nunoo, Louis Vuitton, Envii, Zara, Chanel og Kenzo.

De annoncer som I gav allerflest <3’er i 2018

Den fine rosa sofa fra Sofakompagniet blev ‘favorittet’ hele 325 gange. Dernæst et par Box Fresh Nike M2K sneakers, den populære kjole fra Ganni og et par fede Acne Sneakers.

Vi glæder os til 2019, hvor endnu flere ting skal have nye ejere, og du forhåbentlig finder lige dét, som du mangler.

Godt nytår!

Tradono-scoops // Januar 💥

Tradono-scoops // Januar 💥

Tradonos adventskalender // 4. søndag i advent 🎄

Tradonos adventskalender // 4. søndag i advent 🎄