App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Trendsales og Tradono har slået pjalterne sammen
– og det skal fejres!

Søndag den 8. april 2018 inviteres du til et Special Edition Luksus Marked i hjertet af København K, hvor en række håndplukkede high-end modebloggere, fashionistaer og influencere sælger ud af deres private garderober.

Så hvis du vil gøre dig en masse secondhand shopping-scoops fra byens mest high-end garderober, så sæt et kæmpe kryds i kalenderen søndag den 8. april fra kl. 10.00 – 16.00 i Store Kannikestræde 19 – København K 1169. Du kan deltage i vores event på Facebook lige her!

For kun 40 kr. kan du friske din garderobe op med en masse lækre internationale og danske mærker. Billetter kan købes her på www.billetto.dk. Er du TradonoClub medlem eller Trendsales VIP-bruger kommer du gratis ind til vores markeder! Alt du skal gøre er at vise dit medlemskab i døren.

Følgende modebloggere og influencere kommer og sælger ud af deres garderober:

nyenavnePsst… Tænker du… Jeg vil gerne købe en stand? Så tøv ej… Du kan nemlig allerede skrive dig op på venteliste til vores næste Fashion Flea Marked søndag den 6. maj. Alt du skal gøre er at sende en mail til: event@tradono.com.

Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, support@tradono.com og trendsales@support.dk.

Vi glæder os til at se jer! 🌟

@trendsales på Instagram