App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Modebranchen og fodboldverdenen er i den grad smeltet sammen i et stor virvar af smarte frisurer på banen, de helt (mode)rigtige fodboldstøvler og så selvfølgelig de mange fodboldspillere, der udvikler sig til at blive ikoner – både på grønsværen og i modeverdenen. 

David Beckham

Der er ingen over David Beckham, når snakken falder på fodboldspillere og sportsstjerner i sammenkog med modebranchen. Allerede på banen tilbage i 90’erne satte David Beckham en helt ny standard med sin frisure, der blev ikonisk for sidenhen løbende at skifte i vidt forskellige retninger. Noget som mange unge drenge på det tidspunkt forsøgte at efterligne, hvad end de spillede fodbold selv eller ej.

Siden da har Beckham lagt navne til egne parfumer, været fast model for Armani og været frontfigur i et storstilet samarbejde med H&M.

Cristiano Ronaldo

CR7 er ikke bare spilleren, der var med til at sætte barren langt højere for fodboldspillernes fysiske form, formåen og fremtoning. Den meget veltrænede Juventus-angriber gjorde sågar en dyd ud af at flekse sine muskler på bedst mulig vis ved at smide trøjen efter vigtige scoringer.

Netop det med at smide trøjen tog Cristiano Ronaldo med over i sit samarbejde med danske JBS, der producerer undertøj. Her er ”CR7” blevet til sin helt egen linje med primært undertøj, men efterfølgende også sokker, skjorter mv.

Det er lykkedes JBS og CR7 sammen at gøre brandet så populært, at det sælges i flere highend-stormagasiner.

Zlatan Ibrahimovic

Ibra er måske ikke lige så kendt for god stil og smarte frisurer, som han er kendt for sine smarte bemærkninger og evnen til at gøre journalister mundlamme. Ikke desto mindre har Zlatan startet sit helt eget brand kaldet A-Z by Zlatan, som både sælges online på https://a-z.com og i bl.a. Dressmanns butikker. Modsat Beckham lader Zlatan dog ikke til selv at indtage rollen som model i stor stil.

Foruden A-Z by Zlatan og en aktiv karriere i LA Galaxy, er Bethard Zlatans Ibrahimovics nye projekt.

@trendsales på Instagram