App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Vi gentager successen for vores Fashion Flea Market!

Du inviteres derfor med til vores high-end secondhand marked i hjertet af København!

Så tag din ven, veninde, kæreste, mor, far, søster eller bror under armen og kig forbi til secondhand shopping på Store Kannikestræde 19 – 1169 København K fra kl. 10.00 – 16.00 søndag den 06. maj 2018.

Vi er et moderne fashion loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories. Markedet består af fashionable stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer og brugere på Tradono og Trendsales.

Deltag i vores event på Facebook lige her!

VIL DU MED?

Entré kl. 10.00 – 12.00 = 50 kr
Her er du blandt de første besøgende og kan shoppe amok blandt stadeholdernes bedste ting!

Entré kl. 12.00 – 15.00 = 30 kr
Fra kl 12.00, kan du gøre dig nogle kup i både den dyre og den billige ende og finde de ting du har ønsket dig!

Entré kl. 15.00 – 16.00 = GRATIS
Tør du godt at vente til allersidst, kan du komme ind ganske gratis efter kl 15.00.

OBS: Er du TradonoClub medlem eller Trendsales VIP-medlem kommer du gratis ind til vores markeder! Alt du skal gøre er at vise dit medlemskab i døren.

VIL DU VÆRE STADEHOLDER?

En stade inkluderer ét bord og to stole og koster 550,- kr. Derudover står vi for at stille prøverum og spejle til rådighed. Det er også muligt at leje op til to stativer for 100 kr. pr. styk.

Der er begrænset med stadepladser til vores marked den 06. maj, men tøv ej… Vi holder også et større udendørs marked søndag den 10. juni på Israels Plads. Hvis du vil have fat i en af vores eftertragtede stader, kan du komme på venteliste. Alt du skal gøre er at sende os en mail på event@tradono.com.

VIRKSOMHED?

Vil du som virksomhed promovere, sælge eller sample varer på vores platforme, og være synlig hos en relevant målgruppe, bedes du tage kontakt til event@tradono.com.

Refundering eller ombytning af købte billetter er ikke muligt. Vælger du derimod at sælge din stand videre, bedes du sende os en mail med oplysninger på den nye stadeholder på event@tradono.com. Vi hjælper dig gerne med at finde en køber, da vi tit har en venteliste.

Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, support@tradono.com eller trendsales@support.dk.

Vi glæder os til at se jer👋🏽

@trendsales på Instagram