App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvis du elsker at shoppe nyt tøj eller bare godt kan lide skønne designs, bør du kigge nærmere på mærket Ganni. I denne artikel kan du læse om brandet Ganni, der er blomstret rigtig meget siden det blev oprettet.

I år 2000 blev Ganni grundlagt, men siden da er firmaet og mærket vokset meget. Blandt andet har brandet fået flere priser til Danish Elle Style Awards. I 2014 fik de ”Brand of the Year 2014” og i 2018 fik de årets Powerpris. Den sidstnævnte pris går til brands, der har været meget iøjnefaldende i løbet af året, og samtidig er et brand, der har fået sat en stærk position på markedet.

En af grundene til at netop Ganni har fået denne meget anerkendende pris, er at ægteparret bag brandet, har formået at skabe et dansk designet brand, der er nået ud over landets grænser. De har udover at have 18 butikker i norden, også åbnet afdelinger i både London og New York. Foruden deres egne konceptbutikker, kan du finde Ganni tøj i over 400 modebutikker verden over. Et af stederne, hvor du kan se det store udvalg af Ganni tøj er hos STOY. Her finder du både trøjer, bluser, nederdele, swimsuits, bukser og lingeri fra Ganni. Et mærke der virkelig er værd at undersøge lidt mere.

 

Ganni hjælper miljøet

Ud over bare at skabe mode har Ganni en stærkt implementeret CSR strategi, hvor der er fokus på miljøet. De forsøger at drive deres forretning med stor respekt for miljøet, hvilket de mener et socialt ansvar. Den bæredygtige adfærd skal være en del af Gannis hverdag, hvorfor det selvfølgelig også skal komme til udtryk i alle Gannis produkter.

For at sikre denne grønne strategi har Ganni nøje udvalgte produktionspartnere, der alle deler målet om at minimere den miljømæssige påvirkning under tøjproduktionen. De arbejder intensivt på at eliminere brugen af kemi i produktionen, og samtidig skal tøjet produceres med et minimalt CO2-udslip. Selv på vaskeanvisninger er den mest miljøvenlige måde at vaske dit tøj angivet. Ganni kører således et gennemført koncept om en grønnere verden, hvor de blandt andet har forpligtet sig til at bruge CO2 handel. Alt dette kombineret har givet dem et ”Climate Certificate 2018”, som de er meget stolte over.

 

Flotte feminine skandinaviske designs

Som det tydeligt ses hos STOY, er Gannis tøj præget af flotte elegante skandinaviske designs. Ved hvert stykke tøj fra Ganni, er der fokus på at skabe et unikt look. Dette gælder uanset om du kigger på en flot feminin aftenkjole eller en casual strik. Ved hver kollektion forsøger Ganni at skabe en serie af kvalitets mode, hvor formålet er easy-to-wear styles. Det får mange piger og kvinder verden over til at vælge Ganni designs igen og igen, hvilket er årsagen til, hvis du har set mange gå i flotte slå-om-kjoler eller fede t-shirts med print fra Ganni.

 

Kombinationen af flere ting skaber Gannis tøj

Gannis mål med deres tøj, er at skabe designs i et mix mellem minimalistisk stil og boheme booket. Du finder derfor en masse lækre styles, der er kendetegnet ved klassiske feminine silhuetter. Disse er så krydret med striber, unikke prints, blomster og en masse lyse farver.

Hvert år udkommer der fire kollektioner fra Ganni, der sælger rigtig godt. Kombinationen af farverige og feminine prints symboliserer virkelig Gannis skandinaviske stil. Desuden forsøger Ganni at skabe tøj, der kan bæres på flere forskellige måder, så de passer til din stil. Ved hver kollektion sker der en fornyelse i kollektionerne i forhold de gamle. Her kan du virkelig kan se den lækre udvikling, der sker i Gannis designs år efter år. Du kan få både sko, lingeri, accessories og lækkert tøj fra Ganni, så egentlig behøver du fremover kun at shoppe ét mærke, der har det hele.

@trendsales på Instagram