App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Der sker rigtig meget på uddannelsesområdet for tiden, og flere og flere ting digitaliseres. Det samme gælder selve undervisningsformen, hvor undervisning via video er blevet det helt stort hit med sites som danske NemProgrammering.dk og amerikanske Udemy.com og Lynda.com.

Men disse onlinekursus-platforme har hovedsageligt haft fokus på IT-kompetencer, som f.eks. Excel eller programmering, hvor man f.eks. via et onlinekursus kan lære at programmere i PHP eller blive ekspert i Excel.

Nu har en dansk virksomhed, med siden WeTeach.dk, dog taget onlinekursus-konceptet til en ny kursusgruppe, nemlig hobby og kreative kurser.

Kreativitet og hobby online

På WeTeach.dk kan du nemlig tage en lang række onlinekurser indenfor kreativitet og hobby. Du kan f.eks. lære at hækle, at male, at fotografere som en professionel eller måske tegne et realistisk portræt af din bedste ven.

Undervisningen foregår via video, hvor underviseren har optaget en lang række sammenhængende videoer på forhånd, og hvor kursisten så skal følge disse for at gennemføre kurset og lære håndværket.

Til alle videoer kan man som kursist stille spørgsmål og få feedback direkte fra underviseren, som får besked, hver gang en person stiller spørgsmål til en videolektion i kurset.

Til de fleste kurser medfølger forskellige materiale som f.eks. tjeklister, guides og e-bøger, som man som kursist kan støtte sig til mens man ser videolektionerne.

Professionelle undervisere

Underviserne på WeTeach.dk er nøje udvalgt, så du får landets bedste undervisere indenfor de forskellige emner.

F.eks. kan du lære at tegne på et tegnekursus med en af Danmarks bedste tegnere, som lever af at tegne og undervise i det. Du kan også lære at hækle med den største danske Youtuber indenfor hækling, og så kan du lære sy med en uddannet skrædder og foredragsholder indenfor syning.

Du er altså sikker på, at du får kvalitetsundervisning fra en underviser der har 100% styr på sit håndværk.

Flere kurser på vej

Lige nu finder du 10 forskellige kurser på WeTeach.dk, men folkene bag lover, at der de kommende måneder vil komme mange flere til, så du på siden i slutningen af 2018 burde kunne se og gennemføre mere end 20 kurser. F.eks. er der et hundetræningskursus, et makeupkursus og et kursus i akvarel maling på vej.

Vil du også undervise på WeTeach.dk?

WeTeach.dk er en åben platform, hvilket betyder, at alle kan udgive og sælge kurser på siden, så længe du brænder for emnet du vil undervise i, og du har erfaring med undervisning (ikke nødvendigvis på video).

Har du derfor en idé til et kursus på WeTeach.dk, kan du prøve at skrive til dem og pitche din idé, måske du bliver den næste ekspert-underviser på siden!

@trendsales på Instagram