App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

KOM MED TIL ÅRETS FØRSTE UDENDØRS FASHION FLEA MARKET

Kig forbi til secondhand shopping i hjertet af København på Israels Plads – 1361 København K fra kl. 10.00 – 16.00 søndag den 10. juni 2018 og gå på opdagelse i stilfulde modebloggere og stadeholdere’s garderober og nyd en gratis smoothie fra Innocent i solen!

Vi er et moderne fashion loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories. Markedet består af fashionable stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer og brugere på Tradono og Trendsales.

Følgende modebloggere og influencere kommer og sælger ud af deres garderober:

collagemarkedaDeltag i vores event på Facebook lige her!

Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, support@tradono.com eller trendsales@support.dk.

Vi glæder os til at se jer👋🏽

@trendsales på Instagram