App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Når det kommer til dansk stil og indretning har vi en tendens til at værdsætte det minimalistiske. Dette kan især ses i vores forkærlighed for hvidmalede vægge. Det virker til, at vægge skal være så ubemærkede som muligt. Stærke farver bliver tit anset for at være utiltalende eller blot udenfor det normale.

Det er tanken, at fokusset skal være på møblerne i rummet, og at væggene blot skal tjene som lærreder for diverse malerier, hylder og dekorationer.

Men behøver det ene udelukke det andet? Hvorfor ikke give noget ekstra liv til din væg med et flot tapet?

Et rum med stil

Noget, der er begyndt at blive mere populært rundt omkring i danske hjem er fototapeter. Fototapeter består ikke af blomstermotiver og mønstre, men af realistiske landskaber. Ting som storbyer eller skove kan bringes ind i dit hjem gennem tapet. Der findes mange forskellige billige fototapeter online, og det er let at finde noget med et farvetema, der vil passe ind med møblerne i dit hjem.

På den måde kan du stadig fastholde en bestemt stil i rummet og bruge fototapetet til at komplimentere dine møbler og dekorationer.

Vis din personlighed

Med fototapet bliver det endnu lettere at vise dine gæster, hvem du er som person. Vælg et tapet, der viser travle gader og høje bygninger fra storbyer som London eller Hongkong, eller vælg et af de tapeter, som er helliget de naturlige landskaber. Solbeskinnede skove, små åer eller en udsigt fra havet til en ø – du kan finde alverdens former for fototapeter online.

Du kan sågar finde plakatlignende fototapeter af populære figurer fra film, som mange børn vil elske at få dekoreret noget af deres væg i børneværelset med. Det er også muligt at finde verdenskort eller fototapeter af malerier.

Alle disse forskellige muligheder betyder, at din væg nu kan sige en masse om dig. Med et vægstort verdenskort kan du vise alle de steder i verden, som du har besøgt – eller planlægger at besøge. Med en summende storby som baggrund til din sofa kan du bringe en bid af storbylivet ind i hjemmet og nyde det hektiske, men samtidig smukke liv, der udspiller sig i billedet. Med et flot tapet, bringer du både liv og ro ind i stuen på en og samme tid.

Godt at skille sig ud

Hvide vægge er normen. De er simple, sikrer et lyst rum og giver ikke problemer for stilen, når du skal indrette rummet med møbler. Det er jo alt sammen fint nok, men er det ikke sjovere at skille dig lidt ud med noget flot tapet?

Vi går altid meget op i designet af vores møbler, og vi søger med lys og lygte efter dekorationer, der passer perfekt ind med de rigtige farver og former i forhold til resten af et rums indretning. Hvorfor ikke give væggene den samme opmærksomhed? Et rum med rene hvide vægge virker som et spildt potentiale.

Fototapeter egner sig ikke nødvendigvis til at dække alle vægge i et rum, men at pynte en enkel væg med dem kan tilføje en ekstra dimension til stuen eller værelset. Skrækken er, at et fototapet vil skrige en for meget i øjnene. At det tager fokusset fra resten af rummets indretning. Så længe du lever efter de vise ord ’Alt med måde’ er der dog intet at frygte.

Tøv ikke. Der er ingen skam i at browse de mange udvalg af tapeter, som du kan finde online. Det tager ikke meget tid, og det er ofte muligt at finde smukke fototapeter ganske billigt. Find billig tapet online, der matcher perfekt til din stil og personlighed på nicetapet.dk.

@trendsales på Instagram