App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Til trods for at rigtig mange af os drømmer om en lækker modetaske, er det kun de færreste af os der lægger inde med flere tusinde kroner til en clutch fra Chanel eller Gucci. Måske har du selv prøvet at spare op i evigheder uden at komme nogle vegne, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være.

 

Med et online kviklån får du nemlig fuld fleksibilitet til at finansiere netop din drømmetaske – også selvom at den befinder sig i den dyre ende. Nedenfor tager vi et kig på, hvordan du bedst bærer dig an, således at du kan komme i gang med at shoppe de seneste trends allerede i dag.

 

Find dit lån allerede i dag

Takket være kviklånets store fleksibilitet, er der flere og flere danskere der hver dag tyer til denne låntype når de skal finansiere deres drømmekøb – hvad enten der er tale om en lækker håndtaske eller en rejse til sydens sol og varme. Den store efterspørgsel har også resulteret i, at udvalget af låneudbydere har vokset sig enormt på ganske kort tid.

 

At finde det bedste kviklån behøver dog ikke længere at være nogen tidskrævende opgave. På kviklaan-guide.dk finder du nemlig en omfattende liste over nogle af de bedste lånetilbud på markedet i 2018. Her kan du nemt og bekvemt filtrere din søgning, således at du kun får vist tilbud, der er relevante for dig. På denne måde spilder du altså ikke tiden på at søge rundt på nettet i evigheder efter det perfekte lån.

 

Klikker du dig videre med det samme, kan du øjeblikkeligt komme i gang med at gennemgå og sammenligne alle markedets tilbud – og da langt de fleste online låneansøgninger behandles med det samme, er du muligvis blot et par få klik væk fra din næste drømmetaske!

 

Gucci, Chanel eller D&G? Alt er muligt med et kviklån!

Selvom at du med sandsynlighed ikke vil blive bevilliget et lån til tøj og fornøjelser af banken, kan du glæde dig over, at de online lånudbydere ikke stiller samme strenge krav. Så længe at de kan vurdere, at du har styr på din økonomi og er i stand til at betale lånet tilbage, vil de aldrig blande sig i hvordan du bruger pengene.

 

Dette er en klar fordel for dig, der måske har gået og sukket længe efter den seneste håndtaske fra Chanel eller et par lækre støvler fra D&G. Lige så snart at det bevilligede kviklån tikker ind på din konto, kan du frit bruge pengene som det passer dig.

 

Er du kreditværdig?

Som nævnt tidligere, vil den online låneudbyder først foretage et kreditcheck af dig og din økonomiske situation for at sikre, at du reelt har råd til at låne penge. I dag kan langt de fleste danskere optage et kviklån, så hvis din låneansøgning bliver afvist, kan du være sikker på, at det ikke er uden grund.

 

Din overordnede kreditværdighed er med til at afgøre, hvor meget du egentligt kan låne. Jo større indtægt og jo bedre kreditværdighed du har, jo større et lån kan du med sandsynlighed optage. Derudover vil du sikkert også blive tilbudt en meget lavere rente, hvilket i sidste ende resulterer i et billigere lån.

 

Derfor er det – før at du indsender din låneansøgning – også en god idé at sørge for at få ryddet så meget muligt op i din økonomi på forhånd. Sørg altid for at få betalt alle regninger til tiden og sidder du inde med gamle gældsposter, er det en god idé at få bugt med disse inden at du optager nye lån. På denne måde giver du dig selv de absolut bedste forudsætninger for at få bevilliget lånet i første hug.

@trendsales på Instagram