App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

I løbet af utrolig kort tid er Daniel Wellington ure blevet ekstremt populære. Daniel Wellington ure er skabt ud fra ideen om klassiske vintage ure. Dette er kendetegnet ved et minimalistisk og raffineret design, der med udskiftelige remme gerne skulle ramme meget bredt blandt kunderne. Urene var i starten kendetegnet ved det simple design, med en hvid urskive.

Nye designs med de klassiske detaljer

Eftersom urene er blevet mere og mere populære, har de udviklet mange unikke designs. Til fælles har de alle, at de har det genkendelige, minimalistiske design, som er meget eftertragtet. Der er ikke lavet de helt store ændringer ved selve urskiven, da denne er en del af Daniel Wellingtons kendetegn.

Du kan til gengæld få urene i med forskellige typer af remme. Det kan være med læderremme, eller med urlænke af rustfri stål, f.eks. sølvfarvet eller som rosa guld.

En af de kendte urremme fra Daniel Wellington er den klassiske NATO-rem. For at designe ure, der passer til denne rem, fokuseres der på at skabe smalle og elegante ure, der passer til de flestes smag. Vigtigt for Daniel Wellington er det, at ejeren selv kan lide urene, da han ellers ikke mener at kunne sælge dem til andre. Det er en garanti for, at kvaliteten holdes i top.

Hvor finder jeg disse unikke, smarte ure?

Hos Karat24 finder du et stort udvalg af Daniel Wellington ure, hvor du helt sikkert kan finde et ur, der passer til din stil. Du kan vælge det klassiske ur fra Daniel Wellington, med hvid urskive, eller et af de andre designs, hvor du kan få urskiven i sort.

Denne side tilbyder i øvrigt ekstra gode handelsbetingelser. De leverer på 1-3 hverdage, og der er 30 dages returret, så hvis du køber et Daniel Wellington ur som gave, kan modtageren få det byttet, hvis vedkommende f.eks. ønsker et andet design.

Ure til både herre og damer

Daniel Wellington designer både ure til kvinder og mænd. Urene til kvinderne er mere feminine, hvor der hos urene til mænd er gjort mere ud af at gøre looket maskulint. Et fællestræk for dem er, at de har det genkendelige, minimalistiske Daniel Wellington look.

Derfor er Daniel Wellington det perfekte ur!

Disse ure er til dem, der godt kan lide en enkel stil, som samtidig ser pæn og stilren ud. På grund af det unikke design, kan urene både bruges til hverdag og til enhver festlig anledning. Det ser ikke ud af for meget, når du bærer det på jobbet, men det ser heller ikke kedeligt ud, når du har det på til en fest. Det blender godt ind i ethvert outfit.

Overordnet set er fordelene ved disse ure:

  •         Med unikt og moderne minimalistisk design
  •         Kan bruges til enhver lejlighed og udviser en form for stil
  •         Ure af høj kvalitet
  •         Mange forskellige muligheder med hensyn til valg af remme/urlænker og farver.

Kender du ikke til Daniel Wellington ure i forvejen, bør du helt sikkert tjekke dem ud, inden du køber dit næste ur. Du vil højst sandsynligt kunne finde et ur, der matcher din stil og dine ønsker for det perfekte ur.

@trendsales på Instagram