App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Årets Black Friday er d. 23. November, og webshopperne står klar til at byde kunderne velkomne med store rabatter og mærkbare besparelser.

Herunder finder du en liste over webshops, som kan friste med spændende tilbud i mange forskellige kategorier fra boligindretningsartikler og værktøj til modetøj blandt mange flere.

Få fixet diverse VVS-projekter med gode tilbud

Hos lavprisvvs.dk udnytter vi Black Friday til at give vores kunder op til 20 % i rabat på en lang række varer i og omkring din bolig. Står du overfor at renovere dit badeværelse, eller trænger dit køkken til at få udskiftet vask, er det med at udnytte vores Black Friday rabatter.

Du kan gøre store besparelse på dit næste vvs-projekt, som du kan bruge julen til at arbejde med. Vi vil levere nogle af de bedste Black Friday tilbud og glæder os til at byde dig velkommen i vores webshop.

Eksklusive tilbud på designprodukter til boligen

Hos ByDahlLiving arbejder vi hver dag på at kræse for vores kunder – Black Friday er ingen undtagelse. Vi kan tilbyde 25 % rabat på hele vores shop med kvalitetsprodukter!

Med den rabat er der masser af mulighed for at gøre dine julegaveindkøb på forhånd. Vi har et bredt sortiment af produkter til boligindretning, og vi kan matche behov uanset alder.

Vi har f.eks. masser af funktionelle møbler til børneværelset, charmerende vintagemøbler til de stilbevidste og yder inspiration til både køkkenet og boligdesign.

Firmatøj med logo til lave priser

Y-Design.dk bliver brugt i forbindelse med køb af firmagaver til ansatte eller til specifikke kundegaver. I forbindelse med årets Black Friday er der god mulighed for at købe årets firmajulegave til dine ansatte. Du kan forkæle dine ansatte eller kunder med en særlig gave i form af firmatøj, hvor du selv kan bestemme logo og tryk.

Værktøj til de professionelle – udnyt Black Friday!

Brødrene A&O Johansen A/S er til for de professionelle håndværkere og ikke private, til gengæld kan vi dække udstyrsbehov i flere kategorier i og omkring boligen.

Hos Ao.dk kan du i forbindelse med Black Friday 2018 gøre dit næste køb af udstyr og værktøj, uanset om projektet drejer sig om VVS, EL, ventilation eller andet, kan vi tilbyde vores professionelle kunder et bredt sortiment af både værktøj og maskiner.

Billige printerpatroner til alverdens printere

Hos Tonerland.dk er vi specialister i at tilbyde det største udvalg af printerpatroner til langt de fleste printere. Vores service består blandt andet i vores ambition om at have det største udvalg, så vi kan være leveringsdygtige i forhold til vores kunders specifikke behov.

Hos os finder du de bedste produkter, uanset om du har brug for printerpatroner eller laserpatroner. Og vi kan levere patroner til en lang række af de kendte printermærker.

Skarpe priser på modetøj og accessories til kvinder

Black Friday er den oplagte anledning til at anskaffe dig din næste kjole, finde outfittet til julefrokosten eller simpelthen bare at forkæle dig selv med nyt tøj eller tilbehør.

Hos Dressme.dk kan vi tilbyde alt i tøj, kjoler, sko og tilbehør til kvinder. Med vores brede sortiment er der sikkerhed for at blive inspireret til at gøre et kup. Hos os skal det være muligt for enhver kvinde at lade sin personlighed komme til udtryk – uanset form og alder. Derfor finder du en lang række forskellige modeller i hver tøjkategori, så du kan finde det snit, der passer til dig.

Designlamper til boligen

Hos Designlite.dk er vi specialister i at tilbyde vores kunder kvalitetsbevidst og stilrigtige lamper til boligen. Belysning er en stor del af indretningen i din bolig, og det skal være nemt at finde netop dén model, som matcher dine ønsker og behov.

Hos os finder du et lampeunivers med et bredt sortiment af modeller og mærker.
Vi forhandler designprodukter fra de anerkendte navne – herunder Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein, Verner Panton med flere.

Modetøj til enhver anledning – spar en masse på Black Friday!

Hos Dressyou.dk er der garanti for at finde dit næste outfit til festen eller stilrigtige look til skole eller arbejde. Vi arbejder for at sammensætte smagfulde designs af modetøj til kvinder, og du kan finde velkendte mærker i vores sortimenter af både tøj og tilbehør. Vi kan tilbyde alt fra kjoler over dragter til accessories, som matcher din stil og personlighed.

Stor oversigt over kviklån

Markedet for lån til privatforbrug er i konstant udvikling og onlinebankerne kæmper om forbrugerne.

Dit-kviklaan.dk vil gøre det nemt for dig at få overblik over dine lånemuligheder i forhold til at optage et kviklån.

Til Black Friday vil vi være behjælpelig med en overskuelig oversigt over de bedste tilbud – også på Black Friday.

Bliv inspireret af Måltidskasser

På vores hjemmeside Maaltidikasser.dk finder du masser af inspiration til at spise sundere, vegetarisk eller billigere. Du kan sammensætte dine måltider i kasser alt efter dine ønsker og behov.

På en travl hverdag kan en måltidskasse være en praktiske hjælp, som samtidig sikrer næring og god smag – selv når det skal gå hurtigt.

Ønsker du at spare tid i dine hverdag og samtidig få en mere varieret kost, kan en måltidskasse være løsningen for dig!

Skarpe tilbud på VVS-produkter til badeværelset

Har du brug for et ekstra godt tilbud på VVS-løsninger til enten ude eller inde, er der god grund til at gøre et kup hos BilligVVS i forbindelse med Black Friday. Vi kan blandt andet byde på særlige Black Friday tilbud til badeværelset, hvor der er mange produkter at vælge i mellem. Udnyt vores ambition om at sætte nye tilbudsrekorder og få stor rabat på dit køb til badeværelset. Vi har alt fra badekar over bruser til værktøj.

Black Friday forhandlere i et samlet overblik

Vi ved, at den hektiske om Black Friday kan skabe indkøbskaos for de danske forbrugere. Dette vil vi på Blackfriday.dk hjælpe vores kunder med at undgå. Derfor har vi på vores hjemmeside samlet en lang række af de forhandlere, som du kan finde gode tilbud hos.

Vores hjemmeside kan være din store hjælp i forbindelse med at gøre de bedste tilbudskup på Black Friday 2018.

Lav din egen fotobog

Findes der en mere personlig og unik gave end en fotobog, som samler minder? Næppe. Med julen for døren, er Black Friday en perfekt anledning til at lade dine julegaver til både venner og familie være kreative. På vores hjemmeside Dinfotobog.dk kan du finde masser af inspiration til at lave din egen fotobog. Her får du adgang til forskellige skabeloner til en fotobog, som kan matche modtagerens stil.

Der er garanti for en hyggelig oplevelse for både afsender og modtager af en fotobog. Vi kan matche ethvert budget, hvor du selv kan vælge udgaven af din fotobog.

Guide til det bedste lån

Det kan være svært at få overblik over alle de lån, der er mulige at optage online. På vores hjemmeside Laan247.dk ønsker vi at gøre det nemt og enkelt for dig som forbruger at få viden om lån.

Vi har samlet en guide, der specifikt er til de forbrugere og kunder, som ønsker at låne penge nu og her. Her kan du få svar på, hvilke typer af lån, der vil være fordelagtige for dig og hvilke ting, som er vigtigt at være opmærksom på i forbindelse at ansøge om et lån.

Dette kan du især udnytte på Black Friday, hvor du måske skal bruge lidt ekstra penge til de skarpe tilbud, som først kommer igen næste år.

Unik vægudsmykning til hjemmet

Hos Papapapa.dk er vi leveringsdygtige udi at shine dit hjem op med unik og smuk vægudsmykning. Vi forhandler grafiske plakater og rammer, og har et bredt sortiment af både størrelser, motiver og farvesammensætninger.

Du kan finde noget til enhver smag på vores hjemmeside, hvor du nemt og enkelt kan få overblik over de mange muligheder, der findes hos os.

En hyggestund

Julen er højtid for hygge og det er vigtigt at man finder plads til det. Her er der bl.a mulighed for at få en 500 kr. unik velkomstbonus på spilnu.dk i anledningen af Black Friday. Brug det som en mulighed for at koble af på Black Friday, som ofte er en stresset og hektisk dag, så hvorfor ikke slå noget tid ihjel med en dejlig bonus.

Outlet cykler
Der kan være masser af penge at spare ved at købe din cykel på outlet. Her kan du købe din næste cykel til billig pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Outletcykler.dk tilbyder vi særlige Black Friday rabatter til vores kunder. Uanset om de er på udkig efter en almindelig cykel eller har brug for en MTB, er der masser af modeller at finde i vores sortiment.

Vi har et særligt MTB lagerslag, hvor du kan blive inspireret til at lade år 2019 stå i cyklens tegn.

Eksklusive møbler til hjemmet

Hos Brdr. Sørensen Møbler findes der masser af inspiration til indretningen af dit hjem. Vi lægger vægt på design og kvalitet og kan tilbyde vores kunder et eksklusivt udvalg af designermøbler.

Vores sortiment består af stilrent tilbehør til hjemmet – herunder belysning, tekstiler og accessories.

I blandt vores brands finder du blandt andet Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Finn Juul samt mange flere anerkendte designere.

Belysning til hjemmet

Skab ny belysning til din bolig med produkter fra Lampemesteren.dk. Der kan findes lamper i et hav af forskellige designs, og vi kan matche ethvert behov – både stilmæssigt og økonomisk. Vi forhandler både designerlamper og klassiske modeller.

Bliv inspireret af vores brede sortiment og gå den mørke vinter i møde med en ny lampe til din bolig.

Få din printer udstyret med Danmarks billigste tonere

Der er masser af grunde til at udnytte Black Fridays kalendermæssige placering lige op til jul. Så har du mulighed for ikke blot at lave en god handel på julegaverne, men også udnytte muligheden for at få billige tonere og blækpatroner til printeren i hjemmet eller på job.

Der er prisgaranti på alle kompatible tonere og så er der billig levering oveni købet, så der ingen undskyldning er for ikke at få nye blækpatroner på Black Friday.

Opdater dit kontor

Du opholder dig sikkert mere på dit kontor end i din egen stue, så hvorfor ikke være godt kørende på den front. Find en god kontorstol på Dankontorstole.dk, hvor du kan finde en stol der passer til præcist dit behov. Om det er med høj eller lav ryg, så finder du den her!

Så står du i forvejen overfor at ville give dig selv en ny stol i julegave, kan du med fordel gøre din handel på Black Friday.

Julepynt i og omkring boligen

Det er ikke uden værdi for dig som forbruger, at Black Friday ligger i slutningen af november. Hos mange forhandlere af indretningsartikler til boligen, kan du finde tilbud på stilrent julepynt til hjemmet.

Der skal ikke meget til for at skabe en hyggelig stemning i boligen med nye lamper. Og med rabatter at hente på Black Friday, kan du gøre julen 2018 til en særlig stemningsfyldt oplevelse med gode tilbud fra LED megastore – Mrperfect Danmark.

Spil og underholdning

Om du er til brætspil, spil til Xbox eller PlayStation, er disse underholdningsaktiviteter forbundet med mange timers sjov og mulighed for godt samvær. Er du i humør til et lille online spil, så er der mulighed for at sammenligne de bedste tilbud online på Casinoer Danmark.

Her finder du både anmeldelser og bonusser på alle de casinoer du kan tænke dig til.

Få pimpet din computer med nyt look

Hos Bomo er vi eksperter i at give din computer et nyt udtryk, både i form af covers og sleeves. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige computer sleeve, så der er lidt for enhver smag.

Vi har lynhurtig levering, så hvis du køber Black Friday før kl 14, kan du allerede have din pakke om søndagen. Har du en lækker macbook eller en anden dyr computer, så overvej at gøre dig selv en tjeneste og få et cover, som både beskytter og ser godt ud.

Sports- og fritidsudstyr

Black Friday kan være anledningen til, at du endelig vil lære hvordan du skal klare dig på de mange casino sider der findes online. Det er derfor at TheGambler er sat i søen, sådan at du kan blive guidet rigtig igennem den jungle af bonuser og tilbud der findes derude.

Lad konen gå på indkøb mens du bruger Black Friday på at finde de bedste muligheder for at tjene en ekstra skilling op til jul.

@trendsales på Instagram