App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Shop ny garderobe – lige når det passer dig

Efteråret er over os og det betyder for rigtig mange, at garderoben skal opdateres og tilpasses den kølige og fugtige sæson. Det er nu, vi går på udkig efter en lækker vinterjakke, varme striktrøjer og smarte vinterstøvler. Alt sammen noget, der kan give et væsentligt indhug i privatøkonomien.

I vores moderne verden er vi ikke længere begrænsede af butikkernes åbningstider, for med onlineshopping kan vi købe nyt tøj døgnet rundt, lige når vi har tid og lyst. Samtidig får vi tudet ørene fulde af, at overforbrug af blandt andet tekstil har store konsekvenser for Jordens knappe ressourcer. Derfor benytter flere og flere forbrugere sig af secondhand-shopping, altså køb af brugt tøj. På den måde kan man gøre garderoben efterårsklar med samvittigheden i orden  – i både en miljømæssig og økonomisk sammenhæng.

Investerer man i kvalitetstøj, så investerer man også i items, der holder år efter år, sæson efter sæson. Det er jakker og kjoler, bluser og tasker, som sagtens kan give glæde til mere end blot én ejermand. Gå derfor efter stilede klassiske pieces, som ikke udpræget tilhører én tendens, for at sikre dig, at de ikke sådan går af mode – særligt er designertasker oplagte at købe brugte. Ofte bliver læderet kun pænere og mere unikt med en smule patina, mens du samtidig sparer en stor sum penge ved ikke at købe den helt ny fra forhandleren, der jo selv skal have en ganske stor bid af kagen.

Gør din privatøkonomi mere fleksibel

Hvis du er heldig at falde over et godt secondhandkøb såsom en flot frakke eller en elegant designertaske, så vil det være superærgerligt, hvis du af økonomiske årsager bliver nødt til at vente til den 1. næste måned og hermed gå glip af det perfekte shoppingfund. Heldigvis er der altid hjælp at hente, når du har brug for penge lige nu og her. Flere verificerede låne-sites tilbyder lån online. Ofte fungerer det sådan, at du kan få pengene samme dag eller indenfor få dage. Du udfylder blot en simpel ansøgning og underskriver med NemID. Herved er du ikke begrænset i dine indkøb og kan bedre slå til, så snart et ideelt tilbud byder sig. Ved hjælp af NemID behøver du desuden ikke at bekymre dig om, at andre optager lån i dit navn. Det er en helt central sikkerhed for dig som forbruger og for selve låne-sitet.

 Gå derfor roligt på udkig i det store udvalg af secondhand fund – og nyd sommerfuglene i maven, når du i den perfekte handel scorer den unikke drømmetaske eller finder dit yndlingsmærke til uhørt god pris!

@trendsales på Instagram