App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Den ideelle julegave til hende i år, er julegaven der byder på eksklusivitet, velvære og kvalitet, men som på én og samme tid også lover på flere overraskelser i fremtiden. Læs med i denne artikel, og find ud af, hvilke gaver vi har i tankerne.

En morgenkåbe eller housecoat

Har du planer om at invitere kæresten med på en lækker spaferie, så kan det være sjovt at give et hint i gave. Har du fundet det ideelle kroophold med dertilhørende spa, strand, sauna og massage, så vent med at printe det kedelige gavekort ud til hende.

Køb i stedet for en lækker og eksklusiv, hvid frottémorgenkåbe til hende, som straks vil minde hende om luksushoteller, afslapning og velvære. Hun vil både blive glad for den lækre housecoat, men også en smule forvirret. Lige indtil du fortæller hende, at gaven er et hint til en lækker oplevelse i juleferien eller vinterferien.

Planlægger du en længere rejse til sol og strand, så kan du passende forære din kæreste en ny og fed kuffert i julegave. Er der plads til lidt ekstra i budgettet, og id en tomme kuffert, så kan du passende lægge en sexet bikini og et sjovt badedyr i kufferten, så hun rigtig fatter mistanke.

Glatte ben til næste ferie sydpå

Vi holder os i rejsegenren, og foreslår selvfølgelig altid, at du forkæler din kæreste med oplevelser og rejser.

Men har du købt en rejse til Thailand, Tyrkiet, Miami eller Marbella, så husk lige på de ekstra skønheds-foranstaltninger, som din kæreste må igennem, bare for at være klar til en uge i bikini på langs. Kom hende derfor i forkøbet, og anerkend hendes flotte former og evige vellykkede forsøg på at tage sig bedst ud for dig.

Hos Inviocare kan du derfor passende købe et gavekort til behandling med laser. På den måde kan din kæreste vimse rundt på stranden med en hårfri bikinilinje og glatte ben, helt uden at skulle i gang med skraberen hver morgen, for at holde de feriebrune ben skinnende.

Din kæreste vil elske dig for din måde at tænke på – og ikke mindst for din måde at tænke forud på! Er laserbehandling ikke noget for kæresten, så er der også mange andre muligheder for skønhedsbehandlinger, som gør hende smækker-lækker ferieklar.

Vandresko

Har dig og kæresten snakket om den helt store tur til østen, regnskov i Sydamerika eller skove i Canada, så har vi også et godt råd til en måske lidt kedelig gave, men bestemt en gave som er praktisk, men også kedelig og dyr selv at gå ud og købe. Vandrestøvler til turen!

Får din kæreste et par fede kvalitetsbrug, som kan bruges til at vandre i den vilde natur, så vil hun med garanti blive vild over, at du allerede har gjort en investering i jeres fremtidige dannelsesrejse sammen.

Er sko for kedeligt, kan du på denne side, købe mange andre julegaver til hende, som symboliserer den tur i skal ud på sammen. Det kunne være alt fra bøger der beskriver kulturen i det land i skal besøge. Den kunne også være en speciel og unik talisman, tupilak, figur eller religiøst bevis, som du har fundet specielt til hende online, og som repræsenterer den kultur og det kontinent i skal besøge sammen.

Mad er også altid en sikker vinder. Så kan du finde en restaurant i København eller andre steder, som servere netop de nationalretter, som i skal ned og spise i Peru, Vietnam eller Brasilien, så vil denne gave med sikkerhed få din kæreste til at glæde sig endnu mere til den rejse du tager hende med ud på snart.

@trendsales på Instagram