App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Det danske mærke Object er virkelig in for tiden, fordi de konstant skaber en masse fede styles i lækker kvalitet til priser, der er så gode, at alle kan være med. De har utallige gange vist, at de har talent for at fange lige præcis de trends, der rører sig i modebilledet for tiden, og det gælder selvfølgelig både for deres kjoler, bluser, bukser, jakker og alle de mange andre skønne styles fra brandet. Fylder du din garderobe med Object tøj, så får du hurtigt styr på både de vigtigste basis items indenfor over- og underdele, men også en masse gode bud på luksuriøse styles til festgarderoben og andre finere anledninger. Brandet laver tøj i mange forskellige prisklasser, så det er altid muligt at finde noget, der passer ind i budgettet.

Object tøj er dansk design i god kvalitet

Brandet er en del af danske Bestseller, som designer moderigtigt tøj til piger og kvinder, der godt kan lide et ungdommeligt og lidt råt look, men som stadig har en fin, feminin undertone. Det betyder, at du både finder skønne kjoler med blomsterprint blandt udvalget af Object tøj, men også læder- og ruskindsjakker i edgy design med detaljer af frynser eller et iøjnefaldende farvevalg, der får jakken til at skille sig ud – det er lige præcis det, vi mener, når vi siger, at Object virkelig kan det hele! Der er mulighed for at finde nogle items, der virkelig skaber opmærksomhed, også selvom resten af dit outfit måske er ret nedtonet.

Få dit yndlingsprint i forskellige styles

Hvis du har fundet et lækkert print blandt vores Object tøj, så er det heldigt, at det ofte er tilgængeligt i mange styles. Det kan fx være kjoler, som kommer i flere forskellige længder og pasforme, eller toppe og bluser i meshstof og forskellige farver. Det giver dig mulighed for at mixe og matche dine items på kryds og tværs, så du altid har et stort udvalg af spændende looks til både hverdag og fest. Sæt din kjole, bluse eller top sammen med en af Objects flotte underdele, som tæller både basic jeans i enkelt design, vidde bukser med cool print og nederdele i alle mulige længder med og uden detaljer.

Stort udvalg af items fra de nyeste kollektioner

Hos Trendday sørger vi altid for at have det nyeste Object tøj på lager til vores kunder. Det betyder meget i modeverdenen, hvor trends ofte skifter, så derfor handler det om for os at kunne tilbyde vores kunder adgang til de nyeste kollektioner hurtigst muligt. Heldigvis står lageret aldrig stille hos os, og derfor vil vores kunder altid opleve, at de kan få fat i de nyeste og mest moderne styles, lige når de rammer markedet. Trendday brænder for mode, og det ses netop i vores store udvalg af Object tøj, som vi virkelig har satses stort på, og som alle vores kunder er helt vilde med.

Vi kan garantere et udvalg, der dækker enhver smag og ethvert budget – både når det kommer til Object, men også for alle vores andre lækre og moderigtige brands. Om du bare hyggeshopper et par billige styles, der hører til basisgarderoben, eller om du er på udkig efter det næste flotte festoutfit, der skal bruges til den helt rigtige anledning, så vil du finde en masse gode bud blandt vores Object tøj. Tag et kig på Trendday.dk og kontakt os, hvis du har brug for stylingtips eller vejledning omkring styles, der ligger indenfor lige præcis til dit budget! Vi går nemlig ind for, at det skal være både nemt og prisvenligt for alle at se godt ud.

 

 

@trendsales på Instagram