App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

KOM MED!

Vi er et moderne fashion loppemarked med kun det bedste secondhand modetøj, sko og accessories. Markedet består af fashionable stader, som er nøje udvalgt blandt Danmarks bedste modebloggere, instagrammere, stilbevidste personer og brugere på Tradono og Trendsales.

Søndag den 11. november 2018
Store Kannikestræde 19
kl. 10.00 – 16.00

Er du TradonoClub medlem eller Trendsales VIP-medlem kommer du gratis ind til vores markeder! Alt du skal gøre er at vise dit medlemskab i døren.

Entré kl. 10.00 – 12.00 = 40 kr
Her er du blandt de første besøgende og kan shoppe amok blandt stadeholdernes bedste ting!

Entré kl. 12.00 – 15.00 = 20 kr
Fra kl 12.00, kan du gøre dig nogle kup i både den dyre og den billige ende og finde de ting du har ønsket dig!

Entré kl. 15.00 – 16.00 = GRATIS
Tør du godt at vente til allersidst, kan du komme ind ganske gratis efter kl 15.00.

Deltag og hold dig opdateret på vores Facebook-event
LIGE HER

VIL DU VÆRE STADEHOLDER?

En stade inkluderer ét bord og to stole og koster 550,- kr. Derudover står vi for at stille prøverum og spejle til rådighed. Det er også muligt at leje op til to stativer for 100 kr. pr. styk.

Alle stader er desværre allerede udsolgt, men tøv ej med at skrive dig på venteliste til vores kommende markeder i det nye år. Ønsker du at komme på ventelisten skal du blot sende en mail til event@tradono.com.

VIRKSOMHED?

Vil du som virksomhed promovere, sælge eller sample varer på vores platforme, og være synlig hos en relevant målgruppe, bedes du tage kontakt til event@tradono.com.

OBS!

Refundering eller ombytning af købte billetter er ikke muligt. Vælger du derimod at sælge din stand videre, bedes du sende os en mail med oplysninger på den nye stadeholder på event@tradono.com. Vi hjælper dig gerne med at finde en køber, da vi tit har en venteliste.

Spørgsmål omkring vores markeder kan stilles på event@tradono.com, support@tradono.com eller trendsales@support.dk.

@trendsales på Instagram