App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

FRA ALLE OS TIL ALLE JER: 24 KALENDERGAVER

Vi søger 24 kvinder, som fortjener en ekstra god julegave og kan give indholdet i vores 24 lækre kalendergaver nyt liv. Er det dig selv eller én du kender?

Trendsales går op i sikkerhed og vores handelssystem TSpay indebærer derfor det vi kalder ”Handelstryghed”. Den træder i kraft hvis:

  • du ikke modtager varen, og sælger ikke kan/vil dokumentere at varen er afsendt i overensstemmelse med jeres aftale
  • du modtager en vare, der afviger væsentligt fra det beskrevne
  • du modtager en kopivare, som vores moderatorer ikke har spottet i bazaren

Langt de fleste af vores brugere finder selv en løsning, hvis noget går skævt i en handel. Lykkes det ikke, sidder vores support altid klar og overtager ind imellem varen og tilbagebetalingen via vores Løsningscenter.

Det betyder, at vi med tiden får en masse super lækre items ind, som sagtens kan bruges igen. Denne gang har vi derfor 24 forskellige gaver på højkant – både til hjemmet og garderoben i forskellige størrelser og stilarter, så der er lidt for enhver smag. Gavernes indhold er preloved og kan derfor have mindre slitage, fejl eller mangler, men vi har fundet det bedste frem til jer!

Frem til jul udlodder vi 1 kalendergave om dagen på facebook – vi deler dem ligeledes her og på vores Instagram, så følg løbende med!

Vi glæder os til at dele dem med jer!

Gave nr. 1 – Stine Goya Kjole i str. X-small

1-2

Gave nr. 2 – Hunter Gummistøvler i str. 38

2-4-2
Gave nr. 3 – Nunoo taske og Céline solbriller

3-6-2
Kender du kvinden, der skal forkæles? Deltag på vores Facebookside eller send os en mail (se mere nederst).

DET KEDELIGE MED SMÅT – SOM SKAL STÅ HER :-)

Konkurrencen er selvfølgelig ikke købsbetinget. Du deltager ved at skrive en kommentar under den kalendergave, du gerne vil nominere en til at modtage (det må også gerne være dig selv, og det er IKKE nødvendigt at ‘tagge’ vedkommende eller nævne hende med navn). De 24 vindere udtrækkes ved tilfældig lodtrækning senest d. 2/1-2018 og kontaktes umiddelbart efter på Facebook. Her får vinderne en tidsfrist til at vende tilbage til os pr mail med adressen, som gaven skal sendes til. Hører vi ikke fra vinderen, tillader vi os at trække en ny vinder, så gavens indhold kan få et nyt liv hos en anden heldig vinder. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre alle 24 vindere på facebooksiden. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencerne. Du skal være mindst 15 år for at deltage. Du skal være bosat i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Trendsales må registrere dine personoplysninger til brug i forbindelse med administration af konkurrencen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS, Langebrogade 6E, 1411 Kbh. K. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os på facebook eller send os en mail via vores supportsystem. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til Trendsales ApS, og ikke til facebook.

PS! Har du ikke har en Facebookprofil, kan du sagtens nominere en (eller dig selv) til at modtage en kalendergave. Send os en mail til konkurrence@trendsales.dk, hvor du skriver “Jeg kender det perfekte match” og fortæller os i mailen, hvem du mener er det perfekte match til en af kalendergaverne – og gerne hvilken gave nr. det drejer sig om.

Held og lykke og god december fra hele team Trendsales!

@trendsales på Instagram